dilluns, 6 de maig del 2013

El femení ja és de Preferent!

Ahir al migdia, el Sabadell Femení va proclamar-se campió de lliga al vèncer per 4-0 al CE Manresa. Les noies d'aquesta forma tant contudent s'imposaven al conjunt del bages, i assolien l'ascens a preferent.

Abans del primer minut les arlequinades, van avançar-se mitjançant un gol en pròpia de la visitant Padilla. Al 14' el Sabadell va ampliar distàncies per mitjà d'Arantxa López, fent pujar el 2-0 al marcador. I encara abans de la mitja part al 39', Ester Rodríguez va fer el tercer mitjançant un gran xut des de fora de l'àrea. Al segon temps Sandra va arrodonir el marcador, fent el quart i definitiu gol. Amb aquest resultat tant còmode, les noies assolien l'ascens a la tercera categoria del futbol femení, i ho feien dues jornades abans de finalitzar el campionat.

Des de La Força Arlekinada, volem felicitar-les per aquests ascens i reivindicar el paper que té el futbol femení, dins el Centre d'Esports Sabadell, perquè elles també formen part del club!