dimecres, 22 de maig del 2013

C.E.Sabadell 0-2 Racing



El passat diumenge el Sabadell es va enfrontar al Racing, equip de la zona baixa. Per aquest partit les entrades eren a preus populars, i altre cop la pluja va fer acte de presència a l'estadi creualtenc, fent que les grades presentessin un aspecte molt millorable. Des d'aquí felicitar els valents que tot i la pluja, no van deixar d'animar l'equip en tot moment.

Pel que fa al partit, poca història. El Sabadell va sortir força adormit, i amb un terreny de joc que impedia realitzar el joc de toc habitual a la Nova Creu Alta. A la primera meitat va haver-hi poques ocasions pels 2 equips. El Sabadell ho va provar mitjançant Lanzarote als minuts 19 i 42, però l'únic capaç de perforar la porteria va ser el conjunt cantàbric mitjançant Jairo segons abans del xiulet que marcava el descans.

A la represa, el Racing va seguir pressionant per ampliar distàncies, i el 0-2 va arribar en una jugada desafortunada quan Samu va acabar introduint la pilota a la porteria de Nauzet, després d'una centrada llarga. El Sabadell va despertar en el tram final del partit, i Lanza per partida doble va tenir ocasions per marcar, tot i que no varen finalitzar amb gol. Abans del xiulet final, Collantes va tenir la última, però tampoc va poder batre al porter visitant Mario.

Cal esmentar que a la mitja part de l'enfontament, La Força Arlekinada va voler homenatjar al sènior femení amb un pancarta on es podia llegir "Campiones!", per tal de felicitar-les pel seu títol d'enguany i el seu ascens a preferent.


FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell:
Nauzet, Ramírez, Tortolero, Pablo Ruiz, Samu, Juanjo, Hidalgo (Longás, 72'), Moha (Uli Dávila, 54'), Collantes, Lanza i Aníbal (Gato, 60')
Real Racing: Mario, Francis, Martí Crespí, Bocanegra, Tiago Pinto, Héctor Yuste, Marcos Gullón, Jairo (Óscar Pérez, 76'), Gai Assulin, Ferreiro (Dorca, 81') i Quini (Koné, 85')
Àrbitre: José Ramón Piñeiro Crespo (asturià). Ha amonestat a Tortolero, Hidalgo, Pablo Ruiz, Lanza, Uli Dávila; i Marcos Gullón.
Gols: 0-1 Jairo (44') i 0-2 Samu (52', pp)
Incidències: Nova Creu Alta (2.682 espectadors). S'ha homenatjat als equips del futbol base que ja han ascendit aquesta temporada (Femení Sènior, Cadet A, Benjamí Roger Garcia, Benjamí Hidalgo, Benjamí Olmo i Prebenjamí Toni Lao).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada