dimarts, 21 de maig del 2013

Pas de gegant cap a 1a!

L'Olímpia dissabte passat va presentar un ambient que indicava la importància de l'ocasió, un ambient que per la trajectòria de l'equip durant tota la temporada, i per l'esforç de tota la plantilla (del primer a l'últim), es mereixien. Així doncs abans del xiulet inicial que enfrontava el 1r contra el 2n, Sabadell b i Tona, l'estadi era ple amb més de mig miler d'aficionats a les grades.

Amb el xiulet inicial però, el conjunt osonenc no va tardar ni un minut en inaugurar el marcador fent el 0-1 mitjançant Eloi i deixant l'Olímpia gelada. El conjunt de Toni Rodríguez, va poder tornar igualar el marcador fent al minut 7', l'1-1 mitjançant Yeray. I a la mitja hora de joc, en un mal refús de la defensa visitant que va acabar enviant la pilota dins la seva pròpia porteria, el Sabadell va poder posar-se per davant el marcador.

A la segona part ja, Sergio Estrada va poder ampliar distàncies fent el 3-1 al 63'. Tot i així el conjunt tonenc, no es va donar per vençut intentant retallar distàncies. Al 74' el filial arlequinat va quedar-se amb 10 homes per l'expulsió d'Aleix Domínguez, per doble targeta groga. I al 75' la UE Tona feia el 3-2 mitjançant Francesc Xavier. Certes pors van fer presència a l'Olímpia, però l'amater va mostrar-se fort sobre el terreny de joc i va aguantar el marcador que acabaria sent el resultat final. En el tram final del partit l'àrbitre va expulsar els jugadors visitants, Albert Ballús i Pere Puig.

Amb el resultat final, l'amater consolida la primera posició, quedant-se a 5 punts del segon classificat, la UE Tona, quan tan sols queden 2 jornades per disputar-se. Així doncs, animem a tots els arlequinats a desplaçar-se aquest cap de setmana a la Garriga, per animar el Sabadell "B" i que l'ascens del nostre filial no es faci esperar mes!