Qui som?

Inicis:

La Força Arlekinada és un projecte que té els seus orígens l'any 2005, concretament quan en l'últim partit de la temporada davant el Peralta un grup de joves s'ajunta per animar al Centre d'Esports.

Tot i així, La Força Arlekinada com a Grada Jove i projecte actual neix l'any 2010, quan un grup de 5/6 joves ens disposem a iniciar un nou projecte fruit del fracas dels dos anteriors. El projecte de Grada Jove, es començara el gener del 2010, al còrner del gol sud de la Nova Creu Alta.

Temporada 2005-2006:


Primerament LFA s'organitzarà com una secció juvenil dels @rlekinats.com i la primera temporada del grup la 2005-2006 es fan les primeres banderes. Es fa desplaçament a Terrassa i es creix en membres però no massa, ja que l'equip no acompanya i es baixa de categoria.

Temporada 2006-2007L'any següent a tercera divisió serà la més activa del grup durant la seva primera etapa. D'una banda perquè a tercera els resultats acompanyen i durant tota la temporada el Centre d'Esports està en les primeres posicions del campionat. De l'altra perquè no tenim cap desplaçament fora del principat, així que acompanyar l'equip en els viatges tampoc és massa costos. L'equip al final de la temporada es classifica en tercera posició. Durant el play-off d'ascens es farà un Tifo i també s'encendran pots de fum a la Nova Creu Alta. Pel play-off d'ascens a segona b, també es farà desplaçament a Mieres on el Centre d'Esports guanya 0-1, i així completa una magnifica temporada retornant l'equip a la Segona Divisió B.

C.E.Sabadell - Mallorca B
C.E.Sabadell - Caudal

Temporada 2007-2008


És en la temporada del retorn a Segona Divisió b que la penya s'ubicarà al córner de preferent que fa cantonada  amb el gol sud. En uns inicis, tot semblava indicar que el grup hauria de gaudir d'un bon any, després d'una temporada a 3a divisió i amb la gent força animada. Així doncs es comença la temporada amb moltes ganes, però amb el pas de les jornades la gent no respon i poc a poc deixa de venir a l'estadi. Durant la parada de Nadal, es vol tornar a impulsar el grup i es prepara un tifo pel derbi contra el Terrassa. A la segona volta del campionat no s'aconsegueixen aixecar els ànims de les persones que formaven LFA, i el grup com a col·lectiu d'animació, a finals de temporada es dissoldrà. Certa gent de LFA intentarà engegar de cara la temporada següent un projecte amb el suport explícit de la directiva.

C.E.Sabadell - Terrassa

Continuarà...