dimecres, 23 de gener del 2013

Diumenge de femení i filial

LFA a l'Olímpia

LFA a l'Olímpia

El passat diumenge dia 20 de gener, amb la ressaca del tifo i de la gran animació de dissabte a la Nova Creu Alta, LFA va donar suport a la jornada de futbol femení convocada a l'Olímpia (de 9 del matí fins al migdia, on van jugar-se fins a 4 partits). LFA, no va poder ser-hi present durant tota la matinal ja que també vam decidir recolzar l'amater en el seu partit a l'estadi municipal del Sabadell Nord. Tot i així la penya, va col·laborar econòmicament amb el femení, comprant butlletes pel sorteig de productes del C.E.Sabadell i de la FCF

LFA al Municipal de Ca n'Oriac

A les 12 del migdia doncs, uns quants components de la penya vam anar animar el filial a Ca n'Oriach, en un enfrontament molt important ja que els líders (amater), s'enfrontaven al segon classificat. El partit força igualat, es va decidir en el tram final, quan al minut 86 Mauri va fer l'únic gol de l'enfrontament, el qual va donar els 3 punts, i fa que l'amater es consolidi com a líder després de l'últim partit de la primera volta del campionat.

La Força Arlekinada, d'aquesta forma completava un gran cap de setmana, tant a nivell de la penya com en els resultats del Centre d'Esports.



1 comentari: