dimecres, 30 de gener del 2013

Derrota dolorosa

LFA fent ambient a Vila-real

El passat divendres el Centre d'Esports Sabadell, va jugar el partit corresponent a la jornada 23 de la segona divisió al Madrigal, un estadi on no fa pas gaire temps havien rebut en competició europea, equips com l'Arsenal anglès o el Bayern München alemany. Els arlequinats amb dues baixes importants com la de Lanza i Moha, van encaixar una dura derrota a Vila-real que els deixa en novena posició.

Autocar de la F.P.S. a Vila-real

El Sabadell tornava a disputar un partit al País Valencià, després de la derrota en el primer partit d'enguany a l'estadi de l'Elx. I en aquest ocasió LFA va ser-hi present, tot i el horari indigne per tal de desplaçar-se, que van imposar les televisions i la LFP. La majoria de penyistes de LFA, van desplaçar-se amb el bus organitzat per la Federació de Penyes del C.E.Sabadell, que amb el plaç d'una setmana va aconseguir omplir un autobús sencer. Així doncs, una desena de forçeros juntament amb uns 200 arlequinats, van ser presents al Madrigal per animar als nostres.

LFA i SGN a l'autocar

Referent al partit, des d'un inici els locals van dur les regnes del joc i van dominar l'encontre, tot i que després del gol inicial, per uns instants va semblar, que el Sabadell podia reaccionar. Al minut 11 els groguets s'avançaven mitjançant Gerard Moreno, després que Gato cometés un greu error en defensa. El Centre d'Esports, va tindre la primera oportunitat en un xut del mateix Gato, el qual va executar un xut que va sortir fora per poc. Al 20' Hidalgo va engaltar una pilota, però va sortir força desviada. A partir d'aquí fins a la mitja part el Vila-real va poder ampliar distàncies en vàries ocasions, però no va encertar en la finalització de les jugades.

Al segon temps, el tècnic arlequinat va provar de refer el joc de l'equip donant entrada a dos homes ofensius com són Baha i Aníbal. Les nostres esperances però, van començar apagar-se quan Cani al 65' va perforar per segon cop la porteria de Nauzet. Amb el 2-0 al marcador, J.Pereira hagués pogut marcar pels locals, però Nauzet en aquesta acció va respondre a la perfecció rebutjant la pilota amb els peus. L'ocasió més clara pel cantó arlequinat en el segon temps, va arribar al 76' quan Aníbal va cedir la bimba a Uli Dàvila, i el xut del mexicà va topar amb el rostre de Juan Carlos. A partir d'aquí el partit va transcórrer sense cap acció destacable, i ja en els instants finals al 86', J.Pereira va fer el tercer i definitiu gol per als groguets.


FITXA

Villarreal CF:
 Juan Carlos Sánchez, Mario, Mellberg, Musacchio, Joan Oriol, Marcos Senna (Canteros, 77'), Farinós, Trigueros, Cani (Moi Gómez, 85'), Jonathan Pereira i Gerard Moreno (Jaume Costa, 58')

CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Goni, Ramírez, Juanjo, Hidalgo, Fito (Juvenal, 27'), Gato (Baha, 62'), Arteaga (Aníbal, 62') i Uli Dávila
Àrbitre: Eduardo Prieto Iglesias (navarrès). Ha amonestat a Joan Oriol, Musacchio; i Juanjo.
Gols: 1-0 Gerard Moreno (11'), 2-0 Cani (65') i 3-0 Jonathan Pereira (86')
Incidències: El Madrigal (7.500 espectadors)  TÈCNICA:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada