dimarts, 22 de gener del 2013

Dissabte de tifo, dissabte inoblidable: 3 anys de LFA



El passat dissabte 19 de gener, a banda de ser un dia molt especial per l'enfrontament del Sabadell amb els nostres companys catalans del Girona, va ser un dia inoblidable per als socis de La Força Arlekinada, i es que arribava la culminació del nostre 3r aniversari. Al matí, es va celebrar l'últim acte que hi havia programat dins el marc de la celebració dels 3 anys del col·lectiu.

Des de les 10 del matí els integrants de LFA que van inscriure's, van poder participar en la segona edició del torneig del FIFA. L'esdeveniment que va tindre lloc a la nostra seu social, situada al Bar Clandestino, va ser tot un èxit ja que va doblar la participació respecte al torneig de l'any passat. També cal destacar que es va innovar en el model, passant de ser un torneig que es jugava a nivell individual, i enguany s'ha fet per parelles, sent així molt més dinàmic.

Part dels socis que van disputar el II torneig de fifa.
Un cop finalitzat el torneig molts dels participants van quedar-se a dinar a la seu, per tal de baixar posteriorment cap a la Nova Creu Alta amb temps suficient per organitzar el tifo de l'aniversari. Així doncs, a les 4 de la tarda, ja erem a les afores de l'estadi fent ambient pel partit i apunt d'entrar al temple. La resposta dels socis va ser prou bona, i uns 12 integrants van preparar el tifo sota la pluja una hora i mitja abans del partit.

L'animació de LFA, va ser perfecte abans i durant els 90 minuts de partit, incloent també la mitja part. Des de que els jugadors van sortir a escalfar, vam estar cantant i mostrant el nostre suport incondicional. En la sortida dels jugadors del túnel de vestidors i amb l'himne del Centre d'Esports en marxa, vam desplegar el tifo amb l'ajuda de tots els nostres socis presents i també de força gent situada a la nostra zona. 
Amb el xiulet inicial, i amb tan sols 2.760 espectadors a les grades (una de les entrades més pobres aquesta temporada a la Creu Alta), el Gol Nord va posar les goles en marxa per animar l'equip i ajudar-lo a guanyar 3 punts. A la nostra zona, tot i les dificultats meteorològiques que va haver-hi en la major part del partit, no es va deixar de donar suport als nostres, incloent la mitja part on molta gent, va concentrar-se a la boca del Gol Nord, omplint-la de gom a gom, i realitzant un ambient impressionant. També em d'agrair als nostres jugadors el gran partit realitzat, ja que sense ells, la nostra animació segurament no hagués estat al 100% durant tot l'enfrontament. La festa arlequinada finalment acabava, amb el xiulet de l'àrbitre que marcava la culminació d'un partit on els nostres van vèncer merescudament per 4-1 al Girona, amb gols de Moha (26'), Hidalgo per partida doble (31' i 49') i Lanza (55'). Al finalitzar el partit, uns quants membres vam acudir a la sortida dels jugadors, on Abraham Paz ens va donar la seva samarreta, la qual serà col·locada a la seu social. Des d'aquí li tornem agrair aquest gest.
Samarra d'A.Paz
Per últim volem destacar la gran implicació dels nostres socis, en el partit, ja que a nivell d'animació vam ser gairebé 30 membres, i també encoratjar als indecisos a sumar-se al nostre projecte, ja que amb tu serà més fàcil repetir jornades tan espectaculars i necessàries com les de l'anterior dissabte.       



Fotografies del TIFO: 






Estigueu atents i atentes perquè pròximament publicarem més material sobre el tifo.


· LFA-SEMPRE FIDELS ·

3 comentaris:

  1. Peazo tifo si señor. grandes

    ResponElimina
  2. Muy guapo el TIFO y la animacion de 10 SEGUIR ASI !!! FORZA LFA !!!

    ResponElimina
  3. De puta mare el Tifo!!! Sou collonuts!!! Seguiu en aquesta línia!!! Gran Gol Nord, Gran LFA!!!!!!

    ResponElimina