dimarts, 3 de juliol del 2012

VIIIè Interpenyes

Quadre sencer del VIII Interpenyes

Com ja va sent tradició any rere any, aquest cap de setmana arriba el torneig del Interpenyes organitzat pels @rlekinats.com. Unes 12 hores on els companys majoritàriament penyistes que seguim el Centre d'Esports al llarg de tota la temporada, ens trobem per gaudir del futbol sala en un ambient plenament arlequinat. Aquesta edició La Força Arlekinada, tornarà a participar per 3r any consecutiu si tenim en compte la data de fundació de la penya. Tot i així bona part dels penyistes actuals han participat en la majoria d'Interpenyes celebrats (en 7 edicions si no comptem la present), sota el nom de La Curva Arlekinada, o bé sota el que va ser la primera Força Arlekinada.
Així enguany se'ns presenta el repte de defensar el títol, després de guanyar les dues últimes edicions, tot i que som conscients que serà molt complicat per l'increment de nivell que el torneig va agafant cada temporada que passa.
Sense res més doncs, volem felicitar una temporada més als organitzadors pel volum de feina que comporta, i per haver assolit el nombre màxim d'equips participants històric, que enguany puja fins als 12 (Penya Arlequinada la Plana, Equip de Socis, Periodistes, Penya La Trempera Arlequinada, @rlekinats.com, Supporters Gol Nord, Penya Los Califas, Jogar Sabadell, Penya Sabadell, Foreros Arlequinats, FS Sabadell Femení i La Força Arlekinada). 

La Força Arlekinada ha quedat enquadrada en el grup Saballut i jugarà els següents partits:

10:20 Califas - LFA
12:00 Jogar - LFA
14:40 Futsal Sabadell Ateco - LFA
16:20 Penya Sabadell - LFA
18:40 LFA - Foreros


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada