diumenge, 29 de juliol del 2012

Resum de la pretemporada arlequinada:

El Sabadell s'endú el Trofeu Vila de Palamós

El Centre d'Esports Sabadell ahir va assolir la primera victòria de la pretemporada 2012/13. Va ser davant el club degà del futbol català (fundat el 1898), el Palamós CF. Així doncs els arlequinats van vèncer al club local per 0-3, enduent-se el Trofeu Vila de Palamós. Els golejadors arlequinats van ser Fernando Llorente a la primera part, i Pablo Ruíz i Aníbal Zurdo a la segona. Aquest va ser el tercer partit de preparació que afrontava el Sabadell, després d'haver jugat contra la UE Sant Andreu i la UE Llagostera.

Aspecte de les grades del Municipal de Sant Oleguer.
El primer partit d'aquesta pretemporada els homes del conjunt de Lluís Carreras el van disputar contra el club quatribarrat el 21 de juliol a l'estadi Municipal de Sant Oleguer. El resultat final fou d'1-2 favorable al conjunt andreuenc. Al minut 30 des del punt de penal, David Prats va marcar el 0-1 pel conjunt visitant, i ja a la segona part Xavi Jiménez va fer el 0-2 ampliant distàncies en el marcador. Al minut 79, Fito Miranda que tornava a jugar amb el Sabadell després de la greu lesió patida la temporada passada, maquillava el resultat fent l'1-2 definitiu.

Resum del partit

El partit disputat contra la UE Llagostera, el passat dimecres 25 de juliol al Municipal de Palafrugell, va acabar amb un empat sense gols. L'ocasió més clara dels arlequinats va arribar a la segona part amb un xut de Gato, que va estavellar-se al pal. Al llarg de l'encontre van debutar amb la samarra arlequinada els 2 últims fitxatges arribats al Sabadell, Mohamed El Yaagoubi i Dani Tortolero, ambdós provinents del Girona.

Els propers enfrontaments del club arlequinat en aquesta pretemporada són els següents:

- 1 d'Agost: L'Escala - CE Sabadell 18:30h (Municipal de l'Escala)
- 4 d'Agost: CE Sabadell - CE L'Hospitalet 18:30h (Municipal de Sant Oleguer, entrada gratuïta)
- 8 d'Agost: CE Sabadell - RCD Espanyol 22:00h (Nova Creu Alta)
- 11 d'Agost: CF Reus - CE Sabadell 20.30h (Municipal de Reus)
- 15 d'Agost: CF Gavà - CE Sabadell 19:30h (Municipal "La Bòbila")