dilluns, 16 de juliol del 2012

Altes a la plantilla arlequinada

Aquests últims dies han estat de molta activitat, pel que fa sobretot a noves incorporacions, que vestiran la samarreta del Centre d'Esports aquesta temporada. Així doncs ni més ni menys, ja coneixem cinc noves cares que seran al vestidor arlequinat.


El primer es tracta de Nauzet Pérez, porter provinent del Mirandés i nascut a Las Palmas de Gran Canaria, que ha firmat per una temporada amb el nostre club. Al seu currículum destaca els ascensos a Segona Divisió A, primer amb la UE Lleida la temporada 2004-05, i la darrera temporada amb l'equip de Miranda de Ebro. Justament, amb aquest darrer equip l'any passat va arribar a les semifinals de la Copa del Rei, on va tenir força de protagonisme.


El següent jugador que es va conèixer, es tracta de John Pírez el qual estarà a prova durant pre-temporada amb el Centre d'Esports per tal de convèncer a Lluís Carreras. Es tracta d'un jugador uruguaià, nascut l'any 1993 i que s'ha format a les categories inferiors del Defensor Sporting, i que va fitxar pel Chelsea l'any 2008. El jove davanter arriba a la capital del Vallès, fruit de les bones relacions actuals entre el club londinenc i el Sabadell.
  

Fernando Llorente, provinent del filial del Vila-real, ha firmat per dues temporades amb el club arlequinat. El jugador nascut a Segovia, arriba per cobrir la posició de mig-campista. Llorente va formar-se a les categories inferiors de l'Atlètic de Madrid, i les tres darreres temporades ha format part de la plantilla dels filials groguets, jugant fins a 35 partits en la darrera campanya.


Ulises Dávila, també ha arribat provinent del Chelsea i jugarà com a cedit una temporada amb el Sabadell. Es tracta d'un jove jugador, que actua com a mig-campista ofensiu, nascut a Mèxic l'any 1991, el qual forma part de la selecció nacional sub20. En l'anterior campanya va jugar al SBV Vitesse, equip de l'Eredivisie, també com a cedit. 




Per últim, avui s'ha anunciat l'arribada d'Abraham Paz, que ha firmat per dues temporades. Es tracta d'un jugador nascut a El Puerto de Santa María l'any 1979, i que actua com a central. Paz, arriba del Cartagena on ha disputat 34 partits, anteriorment havia militat a les files del Racing Portuense, al Cádiz i a l'Herculès. Enguany tornarà a coincidir amb Collantes, però ambdós vestiran la samarra arlequinada. Cal destacar Abraham per la seva gran experiència a la categoria de plata, on ha disputat més de 200 partits al llarg de la seva carrera.



A tots ells, des de La Força Arlekinada els volem desitjar molta sort en la seva nova etapa al Centre d'Esports.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada