divendres, 29 de juny del 2012

El segon fitxatge: Manuel Gato.

Gato, va jugar 2 temporades a l'Alcoià.

S'ha confirmat fa poca estona la segona incorporació al Centre d'Esports de cara a la pròxima temporada, el jugador en qüestió es tracta de Manuel Gato i arriba de l'Alcoià, després de realitzar una magnífica temporada com a davanter aconseguint marcar 14 gols.
El jugador nascut a Alacant el 28 de gener de 1984 i que ha firmat per dues temporades, va formar-se al futbol base del Benidorm, passant pel juvenil del València. Més endavant va fitxar per l'Albacete on va militar-hi fins l'any 2007, quan va fitxar pel Pontevedra. Seguidament jugaria amb l'Alacant, el Conquense i l'Alcoià.

Renovacions:

Aquesta setmana també s'ha conegut la renovació de dos jugadors de la primera plantilla del Centre d'Esports que seguiran vestint la samarra arlequinada; es tracta de Manu Lanzarote i Juvenal Edjogo Owono. El barceloní finalment seguirà una temporada més al Sabadell, després que s'especulés amb la seva marxa des de finals de temporada. D'altra banda el sabadellenc, afrontarà la seva cinquena temporada defensant els colors de l'equip de la seva ciutat.

A tots tres jugadors, des de La Força Arlekinada els hi desitgem molta sort i els garantim animar-los mentre defensin amb honor l'escut del Centre d'Esports.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada