divendres, 24 d’agost del 2012

Inici de temporada

Representació de LFA a Montilivi.

El primer partit de la temporada del Centre d'Esports Sabadell disputat el passat dissabte 18 d'agost, va acabar en empat a zero. L'encontre disputat a l'estadi de Montilivi va ser força igualat amb més possessió de pilota pels gironins, però amb les oportunitats més clares del partit pel club arlequinat. La Força Arlekinada va complir en el primer desplaçament de la temporada, sent més de 10 penyistes a les grades de l'estadi del Girona. També ho va fer l'afició arlequinada, arribant pràcticament al mig miler de desplaçats.

La pròxima cita del Sabadell, serà demà a les 7 de la tarda. Es tracta del primer partit de lliga a la Nova Creu Alta, i l'estrena serà contra un dels rivals més potents de la lliga d'enguany, el Vila-real. El conjunt groguet arriba amb 3 punts després de superar per 2 gols a 1 al Real Madrid B, en la jornada inaugural del campionat. Si ens fixem amb els precedents entre arlequinats i el primer equip del Vila-real, cal remuntant-se a la temporada 1992/93, on el Sabadell va imposar-se per 2-0.
 
El tècnic Lluís Carreras ha confirmat la següent convocatòria:
De Navas, Nauzet, Toni Lao, Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Pablo Ruiz, Víctor Espasandín, Juanjo, Hèctor Simón, Llorente, Hidalgo, Fito, Moha, Gato , Eneko, Uli Dávila i Aníbal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada