divendres, 10 de febrer del 2012

CE Sabadell - Villarreal B



El Sabadell ja va guanyar a la primera volta (3-4).
El Centre d'Esports Sabadell s'enfrontarà aquesta tarda al filial groguet, a partir de les 18.00 hores a la Nova Creu Alta.

Els homes de Lluís Carreras afrontaran aquest partit després de dur 3 jornades seguides sense conèixer la derrota, i amb la confiança d'aconseguir la segona victòria consecutiva a la Creu Alta. Es tracta d'un partit molt important pels interessos arlequinats ja que en les 3 jornades següents es visitaran dos estadis complicats com són Cartagonova (Cartagena) i el Rico Pérez (Hèrcules), rebent entre mig el gallet de la categoria, el Deportivo. Així doncs aquesta tarda no pots faltar a la zona del Gol Nord per animar al Centre d'Esports, a més des de La Força Arlekinada us tenim una sorpesa preparada.


El rival, arribarà en molt bona forma després d'aconseguir quatre punts consecutius (una victòria a l'estadi de l'Hèrcules, i un empat a casa contra el Barça B). A més el davanter Joselu, pitxitxi del filial, tornarà a jugar a segona, després de varies jornades jugant amb el primer equip. Tot i així el tècnic groguet arriba a la capital del Vallès amb cuatre baixes, dues per sanció ( Jaume Costa i Llorente) i dues per lesió (Gerard Bordas i Pablo Íñiguez).

Els precedents marquen una clara igualtat en els duels entre ambdós equips, ja que els dos únics enforntaments fins al moment han acabat en empat. Així doncs l'emoció està garantida i no tens cap motiu per quedar-te a casa, anima't i vine a l'estadi!


Convocatòria de Lluís Carreras:
De Navas, Mackay, Toni Lao, Redondo, Agustín Fernández, Pablo Ruiz, Olmo, Òscar Ramírez, Antonio Hidalgo, Puigdollers, Juvenal, Hèctor Simón, Lanzarote, Arteaga, Adrián Luna, Ezequiel, Florian i Baha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada