diumenge, 5 de febrer del 2012

Bon partit a l'Alcoraz tot i l'empat final sense gols.

El Centre d'Esports Sabadell, va arrencar ahir un valuós empat de l'estadi de l'Alcoraz, tot i tenir opcions d'endur-se els tres punts. Les temperatures gèlides i el vent van ser dos factors importants, que van condicionar el joc sobretot durant la segona part.

Mitja horeta abans del partit els seguidors arlequinats desplaçats fins a Osca van anar entrant a les instal·lacions de l'Alcoraz, a l'hora del partit tot i les condicions climatològiques adverses vam reunir-nos uns 150 incondicionals. Des de Sabadell havien sortit dos autocars organitzats per Bardet i amb la col·laboració de la Federació de Penyes del Sabadell, des de La Força Arlekinada però, ens vam desplaçar majoritàriament en cotxes particulars.


Els arlequinats van començar el partit jugant amb el vent a favor, i a la primera meitat van gaudir de diverses oportunitats que no van poder materialitzar. Primer al minut 10, Arteaga va xutar força desviat. Poc després la va tindre Florian, però tampoc no va encertar en la seva rematada. Minuts abans del descans el davanter francès va tornar a tenir el gol en les seves botes, però tot i estar sol davant el porter de la Sociedad Deportiva, el davanter arlequinat va relliscar just en el moment del xut, anant aquest molt desviat.


A la segona meitat les condicions climatològiques van empitjorar força pels interessos arlequinats, i a més de tenir el vent en contra, el terreny de joc va començar-se a glaçar, sent continues les relliscades en els jugadors d'ambdós equips. 
Un cop la pilota va tornar a rodar, al minut 5 Florian no va poder aprofitar una passada a l'espai, i finalment la seva rematada la va aturar Luis Garcia. Cap al minut 10 la S.D.Huesca va despertar i va tindre ocasions per inaugurar el marcador. En primera instància va ser Camacho, però la seva acció no va portar perill per la porteria arlequinada. En la següent jugada Jokin va tornar-ho a provar sense èxit. Al minut 25 va arribar l'acció més perillosa per part local, després que Olmo rellisqués, i Camacho es trobés davant De Navas, resolent el porter madrileny la jugada.


A la segona part Lluís Carreras va fer entrar a Ezequiel, debutant així el jugador provinent del Betis i que estarà cedit fins a final de temporada. El jugador nascut a Melilla va demostrar la seva qualitat els minuts que va estar dins el terreny de joc i fins i tot va disposar d'una acció per marcar, però els seu xut final va acabar sortint per sobre la porteria.
Amb el xiulet final, els jugadors arlequinats van agrair l'esforç i els ànims donats per l'afició durant tot l'encontre, fins i tot Redondo va entregar la samarreta amb què havia jugat el partit a un aficionat del Centre d'Esports.

FITXA TÈCNICA:
SD Huesca: Luis Garcia, Josetxo, Helguera, Llamas, Omar (Vega 78'), Bauzà, Vázquez, Camacho, Nuñez (Jokin 25'), Mario Rosas (Jorge Larena 78') i Tariq
CE Sabadell: De Navas, Lao, Olmo, Agustín, Redondo, Hector Simón, Hidalgo (Juanjo 89'), Arteaga, Ramírez, Lanzarote (Ezequiel 63') i Florian (Baha 77')
Àrbitre: Pino Zamorano (col·legi manxec ha amontestat al local Llamas i als visitants Redondo, Arteaga i Hidalgo.
Incidències: 2.000 espectadors a l'Alcoraz amb la presència de 200 aficionats del Sabadell. El partit s'ha jugat sota zero en una tarda molt freda a Osca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada