dilluns, 13 de febrer del 2012

CE Sabadell 3 - 1 Villarreal B

El CE Sabadell ja porta quatre jornades sense perdre. 


Els jugadors celebran el gol d' H.Simon i de fons la nostra pancarta
Foto: Crispulo Díaz


L'equip arlequinat, després d'empatar amb el Las Palmas, guanyar al Xerez i treure un punt valuos de Osca dissabte va tornar a guanyar amb comoditat al filial del Villarreal.

La primera part va ser una mica espesa en quant a ocasions arlequinades, es més De Navas va haver d'intervenir en una molt bona ocasió dels ''submarino''. Tot i això el Sabadell era qui dominava i amb el 0-0 inicial es va arribar al descans.

La revolució i els gols van arribar a la segona part, va ser quan Ramirez tras jugada personal li posa a plaer un gran pase a Hector Simon, aquest no va fallar i va fer el seu primer gol amb la samarreta arlequinada.
El segon va arribar de falta directa, Manu Lanza no va desaprofitar l'oportintat de fer aquest gran gol i va celebrar-ho amb els aficionats del Gol Nord.
Els canvis de Juve per Arteaga i de Baha per Florian van proporcionar el tercer gol del partit, obra de Nabil Baha (el quart en la temporada) on després de superar al jugador sabadellenc del Villarreal, Pere va fusilar devant de Mariño per posar el tercer en l'electrònic.
El gol del Villarreal B va arribar al minut 91 de falta directa quan Trigueros va enviar la pilota al fons de la xarxa i on De Navas no va poguer fer res.

Manu Lanza celebrant el seu gol amb els seguidors del Gol Nord
Foto: Crispulo Díaz
Ezequiel debuta a l'estadi de la Nova Creu Alta, va ser al minut 68 quan l'ex del Real Betis, Ezequiel Calvente va sortir a disputar uns minuts i on va rebre una ovació per part del public del Centre d'Esports.
Ezequiel ja va jugar a Osca



L'equip no falla i nosaltres tampoc!!!!

SEMPRE AL TEU COSTAT, pancarta per part nostra que va lluir durant el partit a la zona del Gol Nord. A la sortida dels jugadors La Força Arlekinada va treure una pancarta, de ple suport a l'entitat arlequinada i als jugadors del Centre d'Esports, la qual deia: "SEMPRE AL TEU COSTAT". Així doncs voliem demostrar que a les bones i a les males estarem sempre amb el Sabadell, lluny de ser resultadistes.

Alguns components de LFA després del partit


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada