dilluns, 27 de febrer del 2012

CE Sabadell 1 - 0 RC Deportivo de la Coruña. VAM PODER!

El Sabadell va superar a un Deportivo enratxat que fins al moment portava 9 victòries consecutives i que tot i la derrota a l'estadi de la Nova Creu Alta segueix liderant la Liga Adelante.

L'ambient previ va ser el de les grans ocasions, el de partidàs, dues hores abans ja es feia la prèvia del partit entre penyistes i arlequinats a les afores del estadi creualtenc.

Un tifo que s'havia preparat durant tota la setmana prèvia al partit, organitzat per la Federació de Penyes, i amb la implicació activa de La Força Arlekinada, es va desplegar a la sortida dels jugadors i en el qual es podia llegir "CES & 1903" "A Sabadell... Som Arlekinats".

La primera part l'equip de Lluís Carreras va dominar al totpoderós Depor, durant la major part dels 45 minuts i va gaudir de les millors ocasions. Baha al minut 17 va  provar-ho enviant la pilota finalment al lateral de la xarxa de la porteria defensada per Aranzubia. Antonio Hidalgo al minut 40 va enviar un xut per sobre del travesser, també perillós. Però no va ser fins el minut 45 del primer temps i ja en l'afegit, quan una falta molt llunyana va sorprendre a Aranzubia. Manu Lanza executava un xut i la va clavava, fent esclatar el deliri i per descomptat la sorpresa a les graderies d'una Nova Creu Alta que va engrescar als seus en tot moment.

A la segona part els arlequinats van saber mantenir el resultat favorable (1-0) tot i que el Deportivo va arribar amb claredat en varies ocasions on Sant David De Navas va salvar a l'equip. No obstant, Ezequiel (que va substituir a Nabil Baha al minut 71) i Manu Lanza van poder sentenciar el partit en dues ocasions força clares.

Tres punts més que es van quedar a casa, i el Centre d'Esports que ja en suma 35.

Gràcies jugadors, la permanència cada cop és més aprop!

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: De Navas, Lao, Pablo Ruiz, Olmo, Redondo, Juanjo, Hidalgo (Agustín 80'), Puigdollers (Juvenal 61'), Lanzarote, Ramírez i Baha (Ezequiel 67')
RC Deportivo: Aranzubia, Morel, Zé Castro, Colotto (Xisco 63'), Laure, Bergantiños, Domínguez, Bruno Gama (Salomao 56'), Valerón (Jesús Vázquez 84'), Guardado i Riki.
Gols: 1-0 Lanzarote minut 46
Àrbitre: Gil Manzano del col·legi extremeny, ha amonestat als local Agustín i als visitants Morel, Laure, Guardado, Xisco i amb vermella directe a Zé Castro.
Incidències: 7.100 espectadors a la Nova Creu Alta amb la presència d'uns 200 espectadors del Deportivo de la Corunya.