dilluns, 5 de desembre del 2011

Comunicat Oficial:

El cap de setmana del 19 i 20 de Novembre, van entrar a robar a la Nova Creu Alta. Durant el robatori, els delinqüents van entrar a la taquilla del Gol Nord, forçant la porta que era tancada amb clau. Al no trobar cap tipus de material que tingués un elevat preu econòmic, van decidir endur-se tots els objectes destinats a animar al Centre d’Esports, que hi havia dins la taquilla. Exactament es tracta d’un bombo, banderes i pancartes.

Mitjançant aquest comunicat volem expressar que no defallirem en el nostre objectiu d’animar sempre al Sabadell, i fer del Gol Nord una autèntica grada d’animació.

Aquest robatori lluny d’enfonsar-nos, ens farà més forts. Perquè després de caure ens hem d’aixecar, així que encara amb més motius, no esperis més i anima’t a venir amb les penyes del Gol Nord, per tal de fer més soroll i pressió des de la grada, i així demostrar que ni aquest ni cap altre robatori ens aturarà d’assolir els nostres objectius.

·         GRADA JOVE – LA FORÇA ARLEKINADA
·         SUPPORTERS GOL NORD

2 comentaris:

  1. La cosa és que si entres i veus que no hi ha res de valor... Per què fas el capullo i robes material per animar que no et val per res?
    S'ha de ser culé per fer això vv'

    ResponElimina
  2. És fàcil. El Bombo el revenen a algun grup d'animació per 100€ i ja has fet el dia.

    ResponElimina