diumenge, 4 de desembre del 2011

Celta 4-1 C.E.Sabadell

El Celta de Vigo des d'un primer moment va passar per sobre del Centre d'Esports el passat dissabte a l'estadi de Balaídos. L'únic moment en que el Sabadell hagués pogut entrar en el partit, va ser a finals de la primera part, quan Baha va tenir l'ocasió per fer el 1-1 però el porter local va saber resoldre perfectament la situació.
El partit es va complicar de veritat amb el 2-0 just abans del xiulet de la mitja part.
A la represa Lluís Carreras va fer entrar Samuel per Arteaga, tot i així el domini dels gallecs no va afluixar, i el tercer gol va arribar, dos minuts després de l'injusta expulsió per doble groga a Florian. Des del punt de córner, Olmo va fer el gol del honor dels arlequinats, i finalment va tancar el marcador Bermejo al minut 86.
De Navas tot i els quatre gols va fer una grandíssima actuació, fins i tot podem dir que va ser un dels millors del partit salvant moltes ocasions de merit.

FITXA TÈCNICA

RC Celta de Vigo: Yoel, Hugo Mallo, Roberto Lago, Túñez, Oier, Alex López (Natxo Insa, 83´), Bustos, De Lucas, Orellana (Joan Tomàs, 64´), Iago Aspas (Toni, 79´) i Bermejo
CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo (Florian, 61´), Puigdollers, Hèctor Simón, Juvenal, Lanza (Aarón Bueno, 73´), Arteaga (Samuel, 46´) i Baha
Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca (Balear). Ha amonestat a Túñez, Alex López; Toni Lao i Baha. Ha expulsat per doble amonestació a Florian (74´).
Gols: 1-0 Bermejo (33´), 2-0 De Lucas (44´), 3-0 Joan Tomàs (76´), 3-1 Olmo (82´), 4-1 Bermejo (86´)
Incidències: Balaídos (7.745 espectadors). S´ha guardat un minut de silenci per la mort de l´exdirectiu del Celta Antonio Fernández Montero.