divendres, 9 de desembre del 2011

C.E.Sabadell - Elx C.F.

El Centre d'Esports Sabadell s'enfrontarà demà a l'Elx. El partit decretat de jornada econòmica serà a les 16.00 hores i en directe per televisió.

Els homes de Lluís Carreras venen d'encaixar una dura derrota a Vigo per 4 gols a 1. El partit de demà serà una nova possibilitat per trencar una ratxa, que ja s'allarga 8 partits sense conèixer la victòria. Davant però hi haurà un rival molt complicat, com és l'Elx que la passada jornada va golejar al Barça b per 3-0, i se situa en posicions d'ascens directe a primera divisió.

Històricament l'Elx ha estat un rival complicat pel Sabadell en les seves visites a la Nova Creu Alta, emportant-se els 3 punts nou vegades i empatant unes altres 5. L'últim enfrontament a l'estadi creualtenc entre ambdós conjunts va ser la temporada 1998-99 a segona b, amb el resultat final d'empat a un.

Els jugadors seleccionats per Carreras de cara al partit són:
David De Navas, Iván Gómez, Òscar Ramírez, Toni Lao, Bermudo, Redondo, Olmo, Pablo Ruiz, Songo´o, Juanjo, Samuel, Juvenal, Hèctor Simón, Puigdollers, Arteaga, Fran Piera, Aarón Bueno, Manu Lanza, Florian i Baha.

Els jugadors seleccionats per José Bordalás de cara al partit són:
Juan Carlos, Leandro, Carpio, Albacar, Flaño, Beranger, Héctor Verdés, Pelegrín, Luismi Loro, Perico, Juanma, Mantecón, Kike Mateo, Palanca, Rúper, Xumetra, Ángel, Linares.

Des de la Grada Jove - La Força Arlekinada fem una crida a tots els socis i aficionats arlequinats perquè demà acudeixin a l'estadi, tot i la jornada econòmica. El nostre equip ens necessita més que mai, i sense el recolzament de la grada serà molt complicat assolir la victòria. Així que t'esperem al Gol Nord per esperonar als nostres una jornada més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada