divendres, 30 de desembre del 2011

Puigdollers amb la selecció!

Puigdollers i Cuenca amb la selecció

La selecció catalana jugarà avui a les 19.00 hores a l'estadi olímpic Lluís Companys. El rival serà la selecció tunisiana, que va ser campiona l'any 2004 de la Copa Africana de Nacions.
Johan Cruyff afrontarà el seu tercer partit com a seleccionador català, i de moment només ha obtingut victòries; la primera el 2009 al vèncer per 4 gols a 2 la selecció Argentina, i el 2010 a Hondures per 4 gols a 0.
Tunísia arriba en plena preparació per la Copa d'Àfrica que s'iniciarà el 21 de Gener, torneig on hi participarà l'arlequinat Juvenal amb la selecció de Guinea Equatorial. La selecció tunisiana ve de vèncer a la selecció d'Euskal Herria per 0 gols a 2.
En la convocatòria de la selecció catalana, ha estat cridat Puigdollers, que debutarà amb la nostra selecció després d'una gran temporada a segona b que va acabar amb l'ascens dels arlequinats i també una gran primera volta a la categoria de plata. Aquest vespre també podrem veure en acció al ex-arlequinat Isaac Cuenca.
De moment ja s'han venut més de 30.000 entrades, així que segur que se superarà l'assistència de l'any passat contra Hondures.

Convocatòria de Cruyff:

    • Porters: Valdés (Barça) i Kiko Casilla (Espanyol)
    • Defenses: Piqué, Puyol, Fontàs, Montoya, Muniesa (Barça), Raül Rodríguez, Dídac, Jordi Amat (Espanyol) i Sergi Juste (Nàstic)
    • Migcampistes: Puigdollers (Sabadell), Xavi, Cesc, Busquets, Sergi Roberto (Barça) i Verdú (Espanyol)
    • Davanters: Isaac Cuenca (Barça), Sergio García, Álvaro (Espanyol), Coro (Girona) i Bojan (Roma)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada