dilluns, 14 de novembre del 2011

Derrota dolorosa

El Centre d'Esports encaixa la segona golejada consecutiva, i la primera derrota a la Nova Creu Alta aquesta temporada.

El vespre no va començar bé per als arlequinats, ja que abans d'iniciar-se el partit, durant l'escalfament, Oscar Ramirez va haver de retirar-se lesionat, fent entrar en l'onze inicial al camerunès Songo'o.

A la sortida dels jugadors arlequinats cal destacar que des del Gol Nord es va treure un gran cobre-grades arlequinat on hi van contribuir totes les penyes situades en aquesta zona del camp, similar al de l'eliminatòria d'ascens (http://gradajovelfa.blogspot.com/2011/05/som-de-segona.html) amb el següent lema: "MAI CAMINARÀS SOL". Tot per encoratjar als nostres després de la golejada rebuda l'anterior jornada al Nou Estadi i demostrar que tant si guanyem, perdem o empatem nosaltres seguirem al costat dels nostre escut.

Amb el xiulet inicial de l'àrbitre, el Còrdova no va tardar en apropar-se, i al primer minut De Navas ja va salvar un mà a mà amb Borja. Tot i així els andalusos van seguir dominant, i al minut 12 va arribar el 0-1 de Patiño, després de rematar amb el cap un centre de Fuentes. Tot i trobar-se amb el marcador en contra els de Lluís Carreras no van saber reaccionar i durant tota la primera part només es van aproximar en un acció aïllada, per mitjà d'un xut llunyà de Samuel Baños. Per contra, el Còrdova hagués pogut ampliar distàncies en el marcador per mitjà de Charles, però les seves accions no van acabar a dins de la porteria.

A la represa no va canviar el ritme del partit, i els visitants van seguir dominant i frenant la sortida de pilota des del darrere dels arlequinats. El 0-2 el va transformar Charles, deixant glaçat el públic de la Creu Alta, que va començava ha veure molt cru treure quelcom positiu de l'enfrontament.
En el minut 56, va debutar Fran Piera. Tot i que va aportar bons detalls, la seva entrada al terreny de joc no va servir per proporcionar massa perillositat a la porteria d'Alberto. Quan faltaven 20 minuts pel final de l'encontre, ha arribat el tercer i definitiu gol del Còrdova, obra de Silva amb un xut des de la frontal.
A partir d'aquí i amb el partit més que sentenciat, només ha calgut esperar el xiulet final.

Carreras doncs, haurà de provar d'aixecar els ànims als nostres jugadors, per tal d'anar a Girona per treure quelcom positiu, després de 2 derrotes seguides i 5 partits sense conèixer la victòria.

Nosaltres hi serem presents i no abandonarem a l'equip; TU TAMPOC HAS DE FALLAR!

Ens veiem a MONTILIVI!

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: De Navas, Songo´o, Olmo, Lao, Bermudo, Samuel (Puigdollers, 65´), Hèctor Simón, Arteaga (Joaquín, 72´), Lanza, Aarón Bueno (Fran Piera, 56´) i Florian.
Córdoba CF: Alberto, Fernández, David Prieto, Gaspar, Fuentes, Borja, López Garai, Hervás (Alberto Aguilar, 84´), López Silva (Juan Quero, 81´), Patiño (Pepe Díaz, 74´) i Charles.
Àrbitre: Ricardo De Burgos Bengoetxea, assistit a bandes per Gago Santaolalla i Rodríguez Echavarri (Col·legi basc). Ha amonestat a Olmo, Hèctor Simón; Gaspar, Alberto i Pepe Díaz.
Gols: 0-1 Patiño (12´), 0-2 Charles (57´) i 0-3 López Silva (70´)
Incidències: Nova Creu Alta (5.400 espectadors, amb un centenar d'aficionats visitants)