diumenge, 2 d’octubre del 2011

Victòria de prestigi!

El conjunt entrenat per Lluís Carreras es va imposar al miniestadi 11 temporades després de l'última victòria (en aquella ocasió el Sabadell va guanyar 0-2 amb gols d'Antonio Carnero). A l'inici de l'encontre els dos conjunts es van disputar el domini de la pilota, però va ser el filial blaugrana el que va acabar imposant les opcions més clares. Rafinha al minut 21 hauria pogut obrir la llauna si el seu xut davant la porteria de De Navas no hagués passat per sobre el travesser. A partir de la mitja hora de joc el Sabadell va respondre per mitjà d'ocasions d'Eneko i Lanzarote que van acabar al lateral de la xarxa. Els 2.000 seguidors arlequinats desplaçats però, van embogir quan Juvenal es va treure de la màniga un xut des de fora de l'àrea que va entrar per l'escaire, fent inútil l 'estirada del porter blaugrana Miño. El Centre d'Esports s'avançava en el marcador i començava a somiar per tal d'obtenir un triomf en un dels estadis històricament més complicats, si ens fixem en els precedents.


A la represa, Eusebio va moure fitxa fent entrar al terreny de joc Kiko Femenía. Amb el pas dels minuts el barça b, es va trobar més còmode en el terreny de joc i van aportar perill a la porteria arlequinada. De Navas en unes ocasions i en altres la defensa van evitar que el conjunt local pogués empatar, primer per mitja de Tello on De Navas va lluir-se, i després en temps afegit Toni Lao va treure la pilota sota pals una rematada que significava l'empat. El Centre d'Esports hauria pogut ampliar distàncies mitjançant Baha quan va quedar-se sol davant el porter local, però va estar lent en la jugada i no va poder rematar en condicions. La victòria final del Centre d'Esports Sabadell, van significar 3 punts que el permeten situar-se en tercera posició empatat amb el segon i quart classificat, i a tan sols un punt del liderat.

La Força Arlekinada per la seva banda va mostrar una gran pancarta durant tot el partit en la qual hi posava (ONLY CES), en desacord al fet que 2 equips, un d'ells el F.C.Barcelona monopolitzi el futbol estatal. Per tant volem deixar clar que el nostre equip és el Centre d'Esports Sabadell i els nostres colors els arlequinats, i per tan és si som a 1a, a 2a, o bé a 3a divisió perquè nosaltres sempre defensarem l'escut de l'equip de la Capital del Vallès.

FITXA TÈCNICA

FC Barcelona B: Rubén Miño, Montoya, Bartra (Gerard Deulofeu, 77´), Armando, Planas, Espinosa (Carmona, 63´), Jonathan Dos Santos, Riverola, Tello, Rodri (Kiko Femenía, 46´) i Rafinha.
CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Hèctor Simón, Puigdollers (Juanjo, 79´), Juvenal, Lanza, Eneko (Aarón Bueno, 72´) i Florian (Baha, 63´).
Àrbitre: Francisco Manuel Arias López, assistit a bandes per De Juana González i Álvarez Zárate (Col·legi cantàbric). Ha amonestat al local Bartra i al visitant Juanjo.
Gols: 0-1 Juvenal (40´)
Incidències: Mini Estadi (6.200 espectadors, 2.100 arlequinats). S´ha guardat un minut de silenci per la mort de l´exjugador del Sabadell i del Barcelona Chus Pereda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada