dilluns, 24 d’octubre del 2011

Derrota al Pedro Escartín

David de Navas va veure trencada la seva ratxa d’imbatibilitat que l’havia dut a sumar gairebé 400 minuts sense encaixar un gol. Lluís Carreras apunta a que el Sabadell va esperar a encaixar un gol per començar a jugar un futbol directe i d’atac.

El Centre d'Esports va començar el partit dominant plenament la possessió de pilota, però sense arribar clarament a la porteria rival. El Guadalajara per contra va avisar seriosament en una de les primers accions de que va gaudir, concretament al minut 14 enviant un xut al travesser. A partir d’aquí els locals van agafar les regnes del partit i haguessin pogut inaugurar el marcador, per sort pel Centre d’Esports no es van materialitzar les opcions i es va arribar amb el marcador inicial al descans. La nota negativa d’aquest primer temps la posaven dues lesions, Aarón Bueno i Manu Redondo que s’afegien a les altres 8 que té la infermeria arlequinada.

Al inici de la segona part va canviar la tònica de l’enfrontament, i el Centre d’Esports va poder avançar-se per mitjà de Florian a passada de Puigdollers. Justament quan millor jugava el conjunt de Lluís Carreras va venir la gerra d’aigua freda, en forma d’un golas de falta que va sortir de les botes d’Ernesto. A partir del gol local, els arlequinats van pujar de revolucions en el seu joc d’atac i van gaudir de moltes ocasions per almenys treure un empat de l’estadi Pedro Escartín. Tot i l’entrada final al terreny de joc d’Àlex Cruz el marcador ja no es va moure, encaixant així el Sabadell la segona derrota de la temporada.

Poc temps però tenen els arlequinats per a recuperar-se del cop, ja que el pròxim dimecres toca desplaçament a Chapín per tal de jugar la primera jornada de lliga, que va ser aplaçada per conseqüència de la vaga de futbolistes a l'agost.

FITXA TÈCNICA
CD Guadalajara: Saizar, Moreno (Cristian 73'), Barral, Gafoor, Rodri (Gerard 62'), Soria, Aníbal, Jonny, Ernesto, Moreno i Jonan (Arriaga 86').
CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Lao, Pablo Ruiz, Redondo(Juvenal 44'), Juanjo, Puigdollers (Alex Cruz74'), Hector Simon, Lanzarote, Florian i Aaron Bueno (Arteaga 36')
Gols: 1-0 Ernesto minut 64
Àrbitre: Martínez Munuera (col·legi valencià) ha amonestat al local Gerard i al visitant Hector Simón
Incidències: 3.000 espectadors al Pedro Escartín amb una vintena d'aficionats del Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada