dimarts, 11 d’octubre del 2011

Liderat compartit

El Centre d’Esports s’imposà davant el Recreativo de Huelva amb un solitari gol de Puigdollers a la primera part i comparteix coliderat amb l'Hèrcules d'Alacant. Els homes de Lluís Carreras van sumar 3 punts més, tot i tenir 9 baixes i situant-se en posició directa d’ascens a primera divisió.
El arlequinats tot i que van començar dominant el partit com en els darrers enfrontaments, es van veure pressionats durant períodes de la primera i segona part per un Recreativo que apretava i que va poder endur-se almenys un punt de l’estadi creualtenc. 
La primera ocasió va estar en les botes d’Eneko al minut 3, però el seu xut el va poder aturar el porter visitant Manu. A partir d’aquí però els andalusos van fer-se amb el domini del mig del camp i van tenir ocasions per inaugurar el marcador. Primerament una rematada de Javi Álamo va acabar amb l'esfèrica al córner, i seguidament una rematada de M.Martínez va obligar a Juanjo a salvar el 0-1 sota pals.
Quan més estava apretant el Recre, Oscar Ramírez es va inventat un centre que va deixar sol a Puigdollers davant el porter rival, el mig campista granollerí va rematar a porteria per sobre de Manu anotant així el únic gol del partit en el minut 30. Amb avantatge al marcador el Sabadell va poder augmentar distàncies per mitjà de Toni Lao, però finalment no va poder transformar la seva rematada amb el segon gol. Abans del descans l'equip de Huelva hagués pogut empatar amb una acció individual de Pablo Sánchez però el resultat ja no es va moure.

A la represa els visitants van avançar les seves línies per tal d'aportar més joc ofensiu, això es va transformar amb més arribades del Recre a la porteria local. La més perillosa va ser per part de Sergi Enrich en un u contra u davant de David de Navas, on el porter arlequinat va saber resoldre la situació a la perfecció.
Amb el xiulet final de l'àrbitre, els 6.500 aficionats que ahir van recolzar l'equip a la Nova Creu Alta van poder celebrar el coliderat que el Centre d'Esports aconseguí al sumar 16 punts i igualar a l'Hèrcules en la posició capdavantera de la taula. La nota negativa la donà Eneko, que va ser substituït a la segona part per una lesió, que el tindrà apartat dels terrenys de joc una bona temporada, afegint-se així a la llarga llista de jugadors arlequinats que estan a la infermeria.

FITXA DEL PARTIT
CE Sabadell: De Navas, Lao, Òscar Ramírez (Songo'o 69'), Pablo Ruiz, Olmo, Hector Simón, Puigdollers, Juanjo, Aarón Bueno (Samuel Zoé 82'), Eneko (Lanzarote 53') i Florian
RC Recreativo: Manu, Zamora (Asen 84'), Cifuentes, Pablo, Ximo, Granero (Villar 52'), Alex Quillo, Mrtínez, Zambrano, (Hector Font 67'), Javi Alamo i Sergi Enrich
Golejadors: 1-0 minut 30 Puigdollers
Àrbitre: Sureda Cuenca (col·legi balear) ha amonestat als locals, Pablo Ruiz, Juanjo, Florian, Manu Lanzarote i De Navas i als visitants Manolo Martínez i Ximo.
Incidències: 6.500 espectadors, en la millor entrada de la temporada a la Nova Creu Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada