divendres, 14 d’octubre del 2011

C.E.Sabadell - AD Alcorcón

El Centre d'Esports Sabadell s'enfrontarà aquest dissabte al equip madrileny Agrupación Deportiva Alcorcón. El partit serà disputat a la Nova Creu Alta a les sis de la tarda i en directe per televisió.

Els arlequinats arriben a l'enfrontament després de dues victòries seguides 0-1, i 1-0 contra Barça b i Recre respectivament. Els de Lluís Carreras sumen a la llista de baixes Eneko que s'estarà entre 6 i 8 mesos de baixa, després de confirmar-se la "triada". Pel cantó positiu trobem que Juvenal s'ha reincorporat després dels partits amb la selecció de Guinea, i també la recuperació dels lesionats Álex Cruz i Manu Redondo.
L'Alcorcón ve d'empatar davant la seva afició amb el filial blaugrana, i l'última victòria dels madrilenys va ser a la jornada 6 per 4-0 davant el potent Deportivo de la Corunya.

El Centre d'Esports espera poder revenjar l'última derrota per 2-1 que va patir el mes passat al Municipal de Santo Domingo, caient eliminat així de la Copa. A les files arlequinades trobem a Samuel Baños, jugador que la passada temporada militava a les files de l'Agrupación Deportiva; així que aquest any serà el segon retrobament amb el seu ex-equip, esperem que aquesta vegada el partit acabi en victòria per l'actual equip de Samuel.

Lluís Carreras ha convocat:

David De Navas, Iván Gómez, Jesús Olmo, Òscar Ramírez, Toni Lao, Yann Songo´o, Pablo Ruiz, Manu Redondo, Juanjo, Samuel, Hèctor Simón, Puigdollers, Juvenal, Alex Cruz, Aarón Bueno, Manu Lanza, Florian i Baha.


1 comentari:

  1. Curiós que només es pot valorar de divertit, interessant o genial la notícia. I xusmàtic o patètic no?

    ResponElimina