dijous, 6 de novembre del 2014

C.E.Sabadell 3-2 CD Mirandés

Després de la ressaca copera, el Centre d'Esports afrontava un duel de vital importància per seguir lluitant a la zona baixa de la taula. L'estadi que presentava l'entrada més pobre de la temporada i a priori un ambient més fred que l'habitual, no era cap excusa perquè no fóssim al costat de l'equip de forma incondicional.

Amb el xiulet inicial el Gol Nord va començar animar als nostres, i la primera alegria no tardaria en arribar, així al minut 9' Hervás obria la llauna, fent embogir el nostre sector. Tot i que el Sabadell va avançar-se al marcador, el Mirandés va saber donar-li la volta al partit, i a la mitja part ja guanyava per 1-2.
Amb l'ambient força calent, el Sabadell va treballar per tornar a donar la volta al marcador, i dos gols dels nostres al segon temps van donar 3 punts importantíssims per no caure en places de descens.

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: Nauzet, Agus Medina, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Victor, Eguaras, Hervás (Crespí 75'), Sotan (Hidalgo 60'), Collantes, Gato i Forás (Juanto 84')
CD Mirandés: Sergio, Kijera, Cesar Caneda, Alvaro Corral, Aitor, Ruper, Igor Martínez, Carnicer (Pedro Martín 73'), Docal (Provencio 64'), Hernáez i Urko Vera.
Gols: 1-0 Hervás minut 9; 1-1 Urko Vera minut 29; 1-2 Igor Martínez minut 43; 2-2 Collantes minut 50; 3-2 Kiko Olivas minut 66.
Àrbitre: Sánchez Martínez del col·legi murcià ha amonestat als locals Carlos i Victor i al visitant Aitor
Incidències: 2.723 espectadors a la Nova Creu Alta. Abans de l'inici del partit s'ha guardat un minut de silenci per la mort de Gustau Biosca.