dimecres, 19 de novembre del 2014

C.E.Sabadell 0-0 R.Valladolid CF


Lluís-Diari Sabadell



Dissabte el Sabadell s'afrontava a un partit força complicat, on ens visitava un dels grans de la categoria i que fins al moment només ha perdut un partit. Per contra el Centre d'Esports, venia d'encaixar una nova derrota, en aquest cas a terres gallegues. 
Tot i les condicions prèvies a l'inici del partit, La Força Arlekinada i la resta de penyes del Gol Nord ho teníem clar, s'havia d'animar als nostres tant bon punt trepitgessin el terreny de joc. Encara que dissabte no érem tantes persones com les habituals a la nostra grada, el nivell d'animació no va baixar, ajudant l'equip davant el Valladolid. Sobretot a la segona part, on el Sabadell va fer un pas endavant i va tenir importants ocasions per endur-se el 3 punts. Al final de l'enfrontament, les goles que s'havien deixat la veu a la grada, van poder celebrar un punt que va tenir regust a victòria.

FITXA TÈCNICA: 
CE Sabadell:  Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Kiko Olivas, Victor, Eguaras, Hervás, Hidalgo (Sotan 80'), Collantes, Gato i Forgas ('Juanto' 63')
Real Valladolid:  Javi Varas, Chica, Chus Herrero, Samuel, Peña, Sastre (Timor 45'), André Leao, Jeffren (Bergdich 63'), Mojica, Oscar (Omar 75') i Oscar Díaz.
Gols: Sense gols.
Àrbitre: Lesma López del col·legi madrileny, ha amonestat als locals Kiko Olivas i als visitants Samuel, Sastre i Chus Herrero.
Incidències: 3.572 espectadors a la Nova Creu Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada