divendres, 31 d’octubre del 2014

C.E.Sabadell 1-6 Sevilla FC

“Nit de Copa, Nit d’Il·lusió”, així lluïa la grada del Gol Nord quan els jugadors del Centre d’Esports van saltar al terreny de joc per disputar el partit corresponent als setzens de copa, davant l’actual col·líder de primera divisió.
Prèviament havia estat una setmana de feina preparant aquesta cita, la qual feia moltes temporades que el Sabadell no disputava. La mateixa tarda també va començar aviat, membres del Gol Nord van començar arribar al nostre lloc de reunió habitual, i van començar a escalfar l’ambient un parell d’hores abans del matx.

Amb l’inici del partit i un Gol Nord que presentava una excel·lent imatge, els nostres van aguantar les primeres envestides del rival, i fins la mitja hora de partit, el Sevilla no va poder inaugurar el marcador. Els andalusos van fer el primer en una acció d’estratègia, i tot i que el Sabadell va continuar plantant cara, abans del descans van tornar a perforar la porteria arlequinada.
A la segona part el Sevilla va passar per sobre del Sabadell en tots els sentits, menys en un. A la nostra grada era igual el resultat, sabíem que estàvem jugant un partit únic i la festa no ens l'aigualiria ningú. Així doncs vam seguir animant incondicionalment als nostres, i aquesta animació va rebre un petit premi quan ja anàvem perdent 0-5. Al 75' va arribar el gol d'Ernest Forgas, el jove davanter del filial, i la grada va esclatar i celebrar amb ràbia aquest gol, que feia honor a tots i totes aquelles que sempre estem al peu del canó.
Finalment en temps de descompte, l'home del xiulet i del mallot groc, va xiular un segon penal favorable al Sevilla, el qual no van desaprofitar.

Amb el final del partit i amb la Copa més que sentenciada, el Sabadell encara un partit importantíssim aquest dissabte davant un rival directe com el Mirandés. Per això continuarem al costat de l'equip i animem a tothom a sumar-se a l'animació al Gol Nord. Vine el dissabte a les 20H amb nosaltres i dóna suport a l'equip fins al final...

Abans, Ara i Sempre: HONOR AL SABADELL!

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: Nauzet, Agus Medina, Martí Crespí, Carlos, Riau, Yeray, Sotan (Gato 70'), Lucas Porcar, Marcos (Collantes 62'), Aridai i Juanto (Forgás 70')
Sevilla FC: Sergio Rico, Fernando Navarro, Diogo, 'Kolo', Arribas, Banega, Cristóforo (Cotán 77'), Dennis Suárez (Gameiro 45'), Ryes, Aleix Vidal (Deulofeu 60') i Iago Aspas
Gols: 0-1 minut 28 'Kolo'; 0-2 minut 43 Iago Aspas; 0-3 minut 60 Iago Aspas; 0-4 minut 63 Gameiro (p); 0-5 minut 70 Reyes; 1-5 minut 75 Ernest Forgas; 1-6 Iago Aspas (p) minut 92
Àrbitre: Bikandi Garrido del col·legi basc ha amonestat als locals, Marti Crespí i Yeray i als visitants, Fernando Navarro i Arribas.
Incidències: 6.157 espectadors a la Nova Creu Alta amb la presència de més de 200 espectadors del Sevilla.