dimecres, 8 d’octubre del 2014

C.E.Sabadell 6-1 Albacete

El Sabadell diumenge passat ens va mostrar la seva millor versió donant la cara al llarg de tot el partit, i fent gaudir-nos moltíssim a la grada. El matx va ser històric, d'aquells que es recorden durant anys, i al Gol Nord vam acompanyar l'equip animant-lo durant els 90 minuts.

Per seguir gaudint del joc de l'equip La Força Arlekinada ja pensa amb el desplaçament a Palamós. Així doncs, tots aquells que us desplaceu animar el Centre d'Esports us costarà tan sols 10€ l'entrada. Tots els socis i sòcies de la penya al corrent de pagament i que presentin l'entrada, se li retornaran 2€ de l'entrada.

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos, Riau, Hervás, Hidalgo (Eguaras 49'), Collantes, Gato, Aridai (Sotan 69') i Tamudo (Lucas Porcar 57').
Albacete Balompié: Alberto Domínguez, Fran Garcia, Mario Ortiz, Ruben Cruz (Pol Bueso 53'), Jorge Díaz, Keko, Noguerol (Samu 45'), Edu Ramos, Cidoncha ('Chumbi' 45'), Antoñito, Gonzalo.
Gols: 1-0 Tamudo minut 9; 2-0 Gato minut 29; 3-0 Tamudo minut 47; 4-0 Gatominut 55; 4-1 'Chumbi' (p) minut 79; 5-1 Cristian minut 85; 6-1 Sotan minut 90.
Àrbitre: Perez Pallas, ha amonestat als locals Javi Hervás, Kiko Olivas i Carlos Hernández i ha expulsat per doble groga al visitant Fran Garcia (45')
Incidències: 3.098 espectadors ala Nova Creu Alta.