dijous, 4 d’octubre del 2012

Sense fre

Gol Nord contra el Guadalajara
El passat dissabte 29 de setembre, en un horari poc habitual, el Sabadell va tornar a guanyar a la Nova Creu Alta, encadenant així quatre victòries seguides a la lliga, i situant-se en tercera posició a la classificació amb 14 punts. Els de Lluís Carreras davant van trobar-se un Guadalajara, que arribava com a cuer amb tan sols 1 punt. Tot i així el Sabadell va patir molt per avançar-se en el marcador i no va ser fins al minut 34 de la primera part i des del punt de penal quan Lanzarote va fer l'1-0. Cristian, ja al minut 60 de la segona part, va empatar pels manxecs, que fins al moment no havien fet gaires mèrits per endur-se quelcom positiu del estadi creualtenc. I finalment quan tot feia pensar amb el repartiment de punts, Ulises Dávila va rematar un còrner executat per Lanza, fent embogir els pocs però sorollosos aficionats que van apropar-se a l'estadi.

El Sabadell visitarà per primera vegada el Toralín.
Aquesta setmana els arlequinats visiten el Toralín, l'estadi de la SD Ponferradina. Els del Bierzo, 16ns a la classificació, venen de guanyar al Madrid Castilla per 1 gol a 2, i segurament amb ganes de guanyar davant de la seva afició i així encadenar aquesta temporada per primer cop dues victòries seguides. El Sabadell serà la primera vegada que visiti aquest estadi en partit oficial, a banda també destaquem que aquest serà el partit numero 100 de Lluís Carreras com a tècnic arlequinat.