dissabte, 29 de setembre del 2012

El Sabadell, a per la cinquena victoria consecutiva.

Gol Nord, contra el Xerez.
El dissabte passat a l'estadi vam veure la quarta victòria consecutiva del equip davant el Xerez (3-0) amb gols de Moha, Tortolero i Victor Espasandín.
A la primera part l'equip andalús va posar les coses difícils als arlequinats, impedint així el seu joc de toc habitual. Moha va obrir la llauna al minut 43 amb un gran gol des de la frontal de l'àrea, superant així al porter rival.

A la represa, a la sortida d'un corner Tortolero va augmentar la diferencia amb una rematada de cap (2-0). El Xerez es veia incapaç de superar la porteria de Nauzet, que no va tenir gaires problemes per aturar les poques arribades del conjunt visitant. Víctor Espasandín, amb un xut des de lluny va superar per tercer cop, al porter del Xerez, sentenciant el partit al minut 54. El Sabadell doncs van sumar 3 punts més, que el van fer pujar fins a les posicions de play-off.

Des de La Força Arlekinada, agraïm a tot el Gol Nord per l'ambient del partit amb el Xerez, junts ho aconseguirem!

Avui, a les 20h, el Centre d'Esports Sabadell té un nou compromís de lliga davant el cuer de la Liga Adelante, el Guadalajara. Els manxecs no han aconseguit sumar els tres punts encara aquesta temporada i venen disposats a fer-ho aquest vespre a la Nova Creu Alta.

Tot i la pluja que està caient a la ciutat nosaltres NO FALLAREM!
Vine al Gol Nord per animar amb LA FORÇA!!

Abans però, recordem a tots els socis i sòcies de la penya que avui a la nostra seu, a les 17h farem una reunió per parlar sobre varis assumptes.