dimarts, 9 d’octubre del 2012

Derrota al toralín


El Centre d'Esports Sabadell va encaixar la segona derrota de la temporada, i va veure trencada la ratxa de 4 victòries consecutives a la lliga. Els homes de Lluís Carreras no van poder puntuar en l'estrena del Sabadell al Toralín, i se situen en la sisena plaça amb 14 punts.

Els arlequinats a la primera part van gaudir de bones ocasions per avançar-se en el marcador. I la primera oportunitat va arribar al minut 6 des dels peus d'Eneko, però el seu xut va sortir fregant el pal. La resposta de la Sociedad Deportiva no es va fer esperar i acte seguit Ander Lafuente va executar un xut, que va sortir per sobre el travesser de la porteria de Nauzet. Máyor va insistir pels locals, rematant un córner que va aturar bé el porter arlequinat. Dos minuts després la va tenir Moha, però la seva rematada va estavellar-se al travesser. Passat l'equador de la primera part va començar la mala sort pels interessos arlequinats. Primer al 23' Eneko va haver de retirar-se lesionat del terreny de joc, el qual va ser substituït per Collantes. I al 35 va arribar un penal dubtós de Moha sobre Máyor. L'execució del penal va estavellar-se al pal, però el rebot va anar a parar a l'esquena de Nauzet, i això ho va aprofitar el davanter Yuri per inaugurar el marcador. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part de l'encontre.

A la represa els jugadors arlequinats, van tornar a sortir endollats al terreny de joc. Tot i així els primers en avisar van ser els locals per mitjà de Yuri. Al 51' va arribar l'empat del Centre d'Esports, i el sisè gol de la temporada d'Aníbal, després d'una excel·lent jugada de Collantes. Amb l'empat els arlequinats van buscar el segon gol, però justament quan millor estaven jugant van arribar dues accions desafortunades que van marcar el partit fins el xiulet final. Al minut 61 Espasandín, es va marcar un gol en pròpia que suposava el 2-1, i en la següent jugada Moha va veure la segona tarjeta groga, que deixava el Sabadell amb un home menys. Amb aquesta llosa els de Carreras ja no van aixecar el cap, tot i que van seguir tenint el control de la pilota. Amb una de les contres, l'equip del Bierzo va aconseguir el tercer i definitiu gol de la tarda, aquest el va marcar Máyor al 82'. El tercer gol va acabar de sentenciar el partit, i confirmant la segona derrota dels arlequinats a la lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada