dilluns, 17 de setembre del 2012

Gran remuntada a Valdebebas


El Centre d'Esports Sabadell va assolir divendres passat una gran victòria sobre el filial madridista, capgirant un 2-0 en contra. Cal destacar que els blancs no perdien un partit a casa des de fa més de 9 mesos, i els arlequinats no guanyaven lluny de la Creu Alta des de la passada temporada al mini, quan van imposar-se per 0-1 al Barça b.
L'inici de l'enfrontament va estar dominat pel filial blanc, el qual va gaudir de bones ocasions amb internades per les bandes. Tot i així els arlequinats també van poder obrir la llauna a la primera part, amb ocasions de Lanza i Hidalgo. El primer gol va arribar al quart d'hora de joc quan una internada per la banda esquerra de Cheryshev amb una posterior centrada, la va aprofitar Juanfran per fer l'1-0. Els arlequinats lluny d'arronsar-se van gaudir de bones ocasions per empatar el matx. La més clara va tenir-la Hidalgo quan la seva rematada va semblar traspassar la línia de gol, tot i així l'àrbitre Melero López, no ho va interpretar d'aquesta forma. En un contraatac el Madrid B va fer el segon, després que el xut de Jesé, rebotés al cos d'un defensor del Centre d'Esports. El partit va arribar al descans amb 2-0, massa càstig per un Sabadell que va tenir les seves oportunitats.

Només iniciar-se la segona part, el Sabadell va sortir encoratjat a donar la volta al partit. Així doncs al minut 49, Moha va fer el 2-1 després d'una gran passada a l'espai de Lanzarote. Menys de quatre minuts van servir als de Lluís Carreras per empatar el partit. Al 53, Moha va fer un centre a l'espai per Victor que estava situat a l'esquerra de l'atac arlequinat, i aquest sense que toqués la pilota al terra va passar-la a Aníbal, que amb una excel·lent rematada de cap feia pujar l'empat a 2. Els arlequinats en volien més, i al 57 va arribar el tercer gol per culminar una grandíssima remuntada en 9 minuts. El segon d'Aníbal va arribar doncs, després que Lanza cedís de tacó al davanter arlequinat. Amb el 2-3 el marcador els blancs van intentar corregir el resultat, però va ser el Sabadell que amb una rematada d'Uli hagués pogut ampliar les distàncies.


FITXA DEL PARTIT
Real Madrid Castilla: Mejías, Fabinho (De Tomás 75'), Mateos, Casado, Nacho Fernández, Alex (José Rodríguez 60'), Mosquera, Juanfran, Borja, Dennis (Oscar Plano 75') i Jesé
CE Sabadell: Nauzet, Oscar, Tortolero, Abraham Paz (Toni Lao 64'), Juanjo, Hidalgo, Moha (Juvenal 81'), Eneko, Lanzarote (Uli Dávila 75') i Aníbal.
Gols: 1-0 Juanfran minut 15; 2-0 Jesé minut 33; 2-1 Moha minut 49; 2-2 Aníbal minut 53 i 2-3 Aníbal minut 58.
Àrbitre: melero López ha amonestat als locals, Nacho, Borja, Mosquera i Jesé i als visitants Victor, Tortolero i Juanjo
Incidències: 2.560 espectadors a l'estadi Alfredo Di Stefano de la Ciutat Esportiva de Valdebebas amb la presència d'uns 20 aficionats del CE Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada