divendres, 13 de gener del 2012

El mes de La Força Arlekinada!

Aquest mes de Gener, la Grada Jove - La Força Arlekinada, fem 2 anys. Concretament va ser el passat dimarts 10 de Gener, quan la penya va assolir aquesta fita.
És per això que durant el mes present ens hem decidit a fer un seguit d'activitats per mostrar la bona salut del nostre grup, i també per fer unes jornades de cohesió de la pròpia penya.
Aquestes principalment, i a banda d'animar el Centre d'Esports a la Nova Creu Alta. seràn d'un àmbit més social.

El primer "acte" programat, és un sopar en el qual han estat convidats tots els socis de la penya, que gairebé ja arriben a la trentena. Durant el sopar es farà entrega d'un petit obsequi als presents.

La segona activitat, es realitzarà el pròxim dissabte dia 21 de Gener a partir de les 10 del matí. Concretament es tracta d'un torneig al Fifa 2012, un videojoc de futbol, on aquest any si, apareix el Centre d'Esports. Aquesta activitat de caire més juvenil, ha estat pensada pels més menuts de la penya, però estem segurs que els mes veterans presentaran les seves dots en el joc.

La darrera activitat i per tancar el mes, però no menys important, serà la inauguració de la seu social de la penya. Aquest acte es realitzarà el dissabte 28 de Gener a partir de les 12.30h., i servirà per inaugurar de forma "oficial", amb tothom que vulgui acompanyar-nos, l'espai on desenvoluparem les nostres activitats.

Per últim, només avissar-vos que totes les activitats es realitzaran al Bar Clandestino (C/ Les Palmeres, n.3).

2 comentaris:

  1. sois 4 gatos Forceros..

    Visca el Terrassa i puta Sabadell el año que viene nos vemos en 2a B

    ResponElimina
  2. Si ens trobem amb algun equip l'any que ve serà amb el Terrassa Olímpica 2010. El veritable Terrassa ja no existeix... a no ser que algú vulgui assumir el deute.

    4 gats? Diria que la penya té més socis que el Terrassa Olímpica 2010,

    ResponElimina