divendres, 6 de gener del 2012

Torna el futbol a la Nova Creu Alta

El Centre d'Esports jugarà demà a l'estadi de la Nova Creu Alta on s'enfrontarà al quart classificat de la Lliga Adelante, el Real Valladolid CF.

Lluís Carreras només disposa de 16 jugadors de la primera plantilla pel partit de demà ( a les 18 hores i en directe per TV).  Els lesionats Olmo, Redondo, Arteaga, Joaquin, Álex Cruz, Fito Miranda i Eneko veuran el partit des de la grada.
A més, també es queden fora de la convocatoria Juvenal Edjogo (convocat amb la seva selecció guineana per disputar la Copa Africa) i els porters Ian Mackay i O. Torres.

El de Sant Pol de Mar ha tancat la convocatòria amb un jugador del filial: De Navas, Iván Gómez, Toni Lao, Agustín Fernández, Bermudo, Òscar Ramírez, Songo´o, Pablo Ruiz, Samuel, Puigdollers, Juanjo, Aleix, Hèctor Simón, Lanzarote, Fran Piera, Aarón Bueno, Nabil Baha i Florian.
Tot i així l'entrenador arlequinat haurà de mirar de trencar la ratxa, que ja s'allarga a 10 jornades seguides sense conèixer la victòria.

Demà ens visita un equip que només ha perdut dos partit al llarg de la temporada, a més el Valladolid és el rei de l'empat quan juga fora de casa, i fins al moment ho ha fet en set ocasions.
El seu entrenador es el conegut ex-jugador de primera divisió Miroslav Djukić i pel partit davant els arlequinats ha convocat els següents jugadors: Jaime, Dani Hernández, Peña, Juanito, Mongil, Rueda, Balenziaga, Baraja, Álvaro Rubio, Nafti, Jorge Alonso, Víctor Pérez, Sisi, Óscar, Jofre, Marquitos, Bueno y Guerra.


Des de La Força Arlekinada recordem que tindrem a la venda les bufandes que van sortir fa uns dies, i que serà el primer partit a la Nova Creu Alta per adquirir-les al Gol Nord. El preu és de 10€, no et quedis sense la teva!


VINE AL GOL NORD A ANIMAR AMB NOSALTRES!!!

Per últim, volem aprofitar aquest racó d'internet per encoratjar els nostres cosins arlequinats anglesos, el Bristol Rovers, en el partit de la tercera ronda de la FA CUP, que demà han de disputar davant l'Aston Villa. Recordem que el Rovers juga a la cuarta divisió anglesa (npower Football League 2), i el seu rival de demà esta a la Premier League.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada