dimecres, 25 de gener del 2012

Inauguració de la seu social!

El proper dissabte dia 28 de gener a les 12.30 del migdia, La Força Arlekinada farà l'acte de la inauguració de la seva seu social, situada al Bar Clandestino (C/Les Palmeres n.3). En aquest hi seran presents el president del Centre d'Esports Sabadell, Joan Soteras, a banda de dos jugadors de la primera plantilla i també algun altre directiu del club.

La inauguració està programada dins el calendari d'esdeveniments que la penya ha realitzat al llarg d'aquest mes de gener per tal de celebrar el seu segon aniversari. Serà el tercer i últim acte; però abans hem realitzat un sopar, al qual podien participar-hi tots els penyistes, i també un torneig al videojoc del Fifa.

Concretament la data en que la penya va assolir els dos anys de vida va ser el dia 10 de gener. 24 mesos després, de l'aparició d'un grupet de joves al partit que va disputar el Centre d'Esports entrenat aleshores per Pirri davant l'Ontinyent a la Nova Creu Alta, i que va acabar amb empat a un al marcador.

Esperem doncs l'assistència de tot soci o simpatitzant del Centre d'Esports Sabadell, per tal de gaudir d'un matí molt especial per a nosaltres, i que esperem que també ho acabi sent per les persones que ens acompanyin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada