dijous, 3 de novembre del 2011

Assalt a Tarragona!

Després que el Centre d'esports Sabadell empatés l'anterior dissabte a la Nova Creu Alta davant l'Alcoià, aquest diumenge tocarà viatjar fins a Tarragona per disputar el partit corresponent a la jornada número 12 davant el Nàstic.

Els arlequinats que només han sumat 2 punts en els últims tres enfrontaments (Guadalajara, Xerez i Alcoià), tindran l'oportunitat de tornar ha aconseguir una victòria al camp de l'actual cuer de la divisió de plata. Els tarragonins però, arriben amb un revulsiu a la banqueta, ja que el passat dilluns 31 d'Octubre van fer oficial el canvi d'entrenador. Aquest és d'Alessandro que intentarà redreçar la situació que ha portat al Nàstic a ser cuer després d'onze jornades i sense encara haver pogut guanyat cap partit.

El Gimnàstic i el Sabadell, fins a l'actualitat s'han enfrontat 22 vegades en terres tarragonines. L'últim precedent va acabar en derrota arlequinada per 3-0 la temporada 2003-04, en la jornada inaugural de segona b. Per trobar l'última victòria del Centre d'Esports al Nou Estadi hem de remuntar-nos a la temporada 1998-99 quan els arlequinats es van imposar per 0-1 amb gol de Luque des del punt de penal.

L'enfrontament de dissabte de ben segur que desplaçarà un bon grapat d'aficionats arlequinats al Nou Estadi, tot i així serà complicat superar els 2.000 seguidors del Sabadell que es van desplaçar massivament en la victòria arlequinada al mini estadi. Tot i així de moment ja hi ha un autocar d'aficionats confirmat per anar a Tarragona i el club des de dimecres disposa de 400 entrades per recolzar l'equip.

La Grada Jove - La Força Arlekinada hi serem presents esperonant els nostres, i tu no vindràs per animar al Sabadell?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada