dijous, 1 de setembre del 2011

Victòria en el retorn!

El Centre d'Esports Sabadell dissabte passat dia 27 d'Agost, va poder obtenir la victòria, en el primer partit de la temporada del retorn a la segona divisió. El marcador final va ser de 2 gols a 1 amb remuntada inclosa , davant la SD Huesca. La Nova Creu Alta va ser l'escenari on el Centre d'Esports va poder sumar els tres primers punts a la lliga de plata, després de 18 anys. Els gols van ser obra de l'ex del Puertollano, Jesus Olmo, i ambdues accions van ser iniciades des del còrner.

D'altra banda els arlequinats ahir van conèixer les dues últimes incorporacions per al primer equip, es tracta de dos centrals. Yann Songo'o feia uns dies que estava a prova amb el primer equip; es tracta d'un defensa camerunès internacional sub-20. L'últim en arribar ha estat Pablo Ruiz, central experimentat en la categoria i provinent del Cartagena.

Per últim informar, que ahir el Centre d'Esports va jugar un triangular amistòs a l'estadi de la UE Castellar, per tal de celebrar el seu centenari. El torneig va acabar guanyant-lo el Centre d'Esports amb dues victòries:

C.E. Sabadell 1-0 Terrassa Olímpica 2010
U.E. Castellar 1-3 C.E. Sabadell
U.E. Castellar 0-3 Terrassa Olímpica 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada