dilluns, 19 de setembre del 2011

Derrota ajustada davant el Depor


La primer derrota del Centre d'Esports en la temporada del retorn va arribar dissabte passat, és a dir a la cinquena jornada de campionat. Els homes de Lluís Carreras però van fer un gran partit a Riazor posant contra les cordes els gallecs en més d'una ocasió.
L'inici del partit va estar marcat pel control de pilota per part del Deportivo, tot i que les primeres ocasions es van fer esperar. La primera va arribar per part de l'equip de la Corunya mitjançant una rematada de Valerón. El Sabadell però va tenir resposta immediata i va realitzar dues ocasions que van estar a punt de sorprendre al porter local. Les dues van venir per part de Florian, primer mitjançant una rematada de cap que va fer lluir a Aranzubia, i seguidament amb un xut que va estavellar-se al travesser. Així doncs el Sabadell estava perdonant i ho va acabar pagant al final de la primera part, quan amb dues accions una per part de Valerón i l'altra amb rematada final de Guardado van perforar la porteria de De Navas. S'arribava al descans i el Centre d'Esports havia fet les coses correctament però el resultat era advers, així doncs els arlequinats no els tocava altra que intentar marcar un gol ràpidament per tornar entrar al partit i així intentar d'empatar.
Els de Lluís Carreras van començar a carburar correctament en aquesta segona part, justament amb l'entrada de Nabil al minut 70. Només li van caldre 5 minuts al jugador marroquí per fer el 2 a 1, després d'aprofitar una passada a l'espai. Així el Centre d'Esports tenia 15 minuts per mirar de puntuar en un dels estadis més complicats de la lliga. Malgrat l'esforç, el premi almenys de l'empat, no va arribar. Tot i així el Sabadell continua co-líder amb 9 punts, juntament amb l'Hèrcules (rival de dissabte vinent a les 16 hores), el Deportivo de la Corunya i l'Elx.

FITXA TÈCNICA

Deportivo de la Corunya: Aranzubía, Laure, Colotto, Aythami, Ayoze, Alex, Jesús Vázquez, Salomao, Guardado, Valerón i Lassad.
CE Sabadell: De Navas, Òscar Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Héctor Simón, Juvenal (Joaquín), Arteaga, Aarón Bueno (Eneko), Lanzarote i Florian (Baha).
Àrbitre: Jesús Gil Manzano. Ha amonestat els locals Aythami, Ayoze i Salomao i als visitants Òscar Ramírez, Olmo i Baha.
Gols: 1-0 Valerón (min. 39); 2-0 Guardado (min. 44); 2-1 Baha (min. 74)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada