dissabte, 24 de setembre del 2011

C.E.Sabadell - Hèrcules CF

El Centre d'Esports Sabadell rep dissabte a les 4 de la tarda uns dels equips que comparteixen el liderat amb els arlequinats. El partit serà disputat a la Nova Creu Alta en un horari poc habitual, però en directe per televisió. L'Hèrcules ve de guanyar el seu últim partit contra el filial blaugrana, mentre que el Centre d'Esports l'última jornada va encaixar la primera derrota en aquesta campionat a Riazor.

Cal destacar que fins aquest moment en ña categoria de plata, els alacantins no han guanyat mai el Sabadell a la Nova Creu Alta; la nota negativa però, és que en els únics 3 precedents el resultat final ha acabat en empat. L'útlim enfrontament entre alacantins i vallesans el trobem la temporada 2004-05 a 2ab, on el Hèrcules va treure els 3 punts per primer cop a la Nova Creu Alta.

Els de Lluís Carreras tindran les baixes d'Agustín Fernández, Fito Miranda, Ian Mackay, Oriol Torres, Alex Cruz i David Bermudo. Mentre que els jugadors que han entrat en la convocatòria són els següents: David De Navas, Iván Gómez, Jesús Olmo, Òscar Ramírez, Toni Lao, Yann Songo´o, Pablo Ruiz, Manu Redondo, Samuel Baños, Hèctor Simón, Juvenal Edjogo-Owono, Albert Puigdollers, David Pérez Arteaga, Eneko Fernández de Garayalde, Aarón Bueno, Manu Lanza, Florian Taulemesse i Nabil Baha.

Des del Gol Nord (La Força Arlekinada i Supporters Sabadell) tenim preparada una pancarta per motivar els nostres, que l'acompanyarem d'una sorpreseta a l'inici de l'encontre. També aprofitem per animar-vos a venir a la nostra zona per tal d'animar plegats i fer més pinya per encoratjar a l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada