dilluns, 18 d’abril del 2011

Final feliç!



El Centre d'Esports Sabadell guanya a la Nova Creu Alta, amb un gol de Fito Miranda al minut 91. El arlequinats tot i no fer un bon partit, aconsegueixen una victòria importantíssima a falta de 4 jornades per acabar el campionat.

Una hora abans del partit uns 200 seguidors arlequinats van reunir-se a la plaça Creu Alta per marxar tots junts cap a l'estadi per tal de fer ambient i així "despertar" la ciutat abans del importantíssim partit que el Centre d'Esports havia d'enfrontar contra l'Ontinyent (el millor equip de la segona volta juntament amb el Sabadell). Des de la Grada Jove no hi podiem faltar, i vam aportar una pancarta a més dels diversos membres de la penya que van participar-hi.

Durant els primers minuts de l'encontre el Sabadell va sortir endollat com és costum aquesta temporada, així al minut 8 Marc, després d'una jugada amb Hiroshi va rematar fregant al pal de la porteria de Reguero.
Tot i el bon començament dels arlequinats, poc a poc l'equip de la capital de la Vall d'Albaida va anar despertant i va tindre molt bones ocasions per encetar el marcador. Primer, Óscar no va encertar a batre De Navas ja que va creuar massa el seu xut, i seguidament Juanje va haver de treure un xut sota pals després d'un servei de cantonada. Entre mig de les ocasions del Ontinyent Marc Fernàndez va haver de ser substituït per una lesió, i en el seu lloc va entrar Isaac Cuenca, que així reapareixia després d'estar unes quantes jornades lluny dels terrenys de joc.

El xiulet que marcava la mitja part li va anar bé al Sabadell, ja que a la segona part en línies generals va poder practicar un millor futbol.
Als primers minuts però l'Ontinyent va disposar d'alguna ocasió que hagués pogut materialitzar. També al tram final del partit, els valencians van sorprendre als arlequinats amb un contraatac on haguessin pogut sentenciar.
Encara que el domini va ser arlequinat va costar molt crear ocasions, ja que amb el pas dels minuts l'Ontinyent s'anava tancant i cada cop més confiava en treure quelcom positiu de casa el lider de la categoria. Les arribades del Sabadell van ser per mitjà de xuts llunyans però perillosos de Fito i Juvenal. Amb l'entrada de Joaquín el Sabadell va guanyar empenta a la davantera, però no va ser fins al minut 91 quant els més de 5.000 aficionats concentrats a la Nova Creu Alta van poder celebrar el gol de Fito que donava 3 punts al Sabadell.

Fitxa del partit
Nova Creu Alta, més de 5.000 espectadors.

CE Sabadell: De Navas, Chapi, Lao, Agustín, Bermudo, Juanjo, Juvenal, Robles (Fito, 54´), Marc Fernández (Isaac Cuenca, 23´), Hiroshi i Eneko.

Ontinyent: Reguero, Blanco (Alegre, 85´), Soriano, Arturo, Gonzalo, Feli, Navarro, Quintero (Victor, 77´), Javi Vicente, Quiquín i Garcia.

Gol: 1-0 Fito (90´).

Àrbitre: Azkue Otegi ha amonestat als locals Toni Lao, Bermudo i Marc Fernández; i als visitants Blanco, Quiquín, Navarro, a l´entrenador Aparicio, Reguero i Gonzalo. Vermella directa al visitant Arturo (90´).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada