diumenge, 10 d’abril del 2011

Això va de debò!



El Centre d'Esports guanya al Narcís Sala i suma 5 punts més que el Badalona, segon classificat, a falta de 5 jornades.
Els homes de Lluís Carreras encadenen 3 victòries seguides per primer cop aquesta temporada i veuen com el repte d'acabar en primera posició es ben aprop.


Els primers 45 minuts de l'encontre no han tingut un dominador clar, i tant andreuencs com arlequinats els ha costat força construir ocasions. Tot i així ben aviat, al minut 3 ha arribat una rematada de Juvenal que ha finalitzat topant amb un defensa quadribarrat. A mesura que passaven els minuts el Sant Andreu s'ha anat estirant i al minut 27 en un servei de cantonada, l'ex-arlequinat Pelegrí ha rematat un xic massa alt. L'equip local ha tingut una bona ocasió, però quan més estava controlant el joc l'equip andreuenc ha arribat el polèmic gol del Sabadell.
Ha estat en una jugada que s'ha iniciat amb un centre d'Eneko, i on seguidament Juvenal ha controlat d'esquenes a porteria, s'ha girat i finalment ha engaltat un xut que ha acabat al fons de la xarxa del porter ex-egarenc Morales. Ha estat en el control previ al xut on hi ha hagut la polèmica, ja que la pilota ha topat amb la mà del jugador arlequinat.
Finalment però el gol ha pujat el marcador i ha fet embogir a més d'un centenar d'aficionats sabadellencs desplaçats.
A partir d'aquí el partit ha transcorregut sense cap jugada destacada i s'ha arribat al descans.

A la represa ambdós equips han seguit amb la tònica de la primera part, tot i que amb el pas dels minuts i amb les substitucions el Sabadell ha plantat una defensa contundent per mirar de consolidar el 0-1. L'ocasió més clara del Sant Andreu ha arribat al minut 71. Ha sigut en un remat d'Álex Cacho, on David de Navas ha estat providencial per evitar que el Sabadell encaixés el gol de l'empat.
Als últims minuts, Joaquín Rodríguez que havia entrat al terreny de joc des de la banqueta, hagués pogut fer el segon en una jugada on s'ha quedat sol davant el porter, però Morales ha fet una aturada de molt mèrit i ha evitat un resultat final més ampli.

Així el Centre d'Esports ha sumat 3 punts que serveixen per seguir somiant una setmana més, encapçalant el grup III de la segona divisió b. La propera jornada els arlequinats s'enfrontaran al Ontinyent, que aquesta jornada ha guanyat contra l'Hospitalet.


FITXA TÈCNICA

Unió Esportiva Sant Andreu: Morales, Álex Cacho, Moyano (Héctor Bueno, 83'), Pelegrí, Dani Guillén, Curro, Dani Martí (Aday, 59'), Luis Blanco, Tarradellas, Miguélez i Llobet (Manteca, 72').
Centre d'Esports Sabadell: De Navas, 'Chapi' Arnau, Toni Lao, Agustín, Bermudo, Juanjo, Juvenal, Manga ('Fito', 53'), Eneko (Azparren, 77'), Marc Fernández i Hiroshi (Joaquín, 69').
Àrbitre: Carlos Alberto Lara Ortega (col·legi balear). Ha amonestat els locals Dani Martí (16'), Moyano (67') i Curro (87'); i els visitants Manga (50'), Fito (58') i Agustín (60').
Gols: 0-1, Juvenal (39').
Incidències: 1.200 espectadors al Narcís Sala, amb presència d'uns 150 aficionats arlequinats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada