divendres, 8 d’abril del 2011

Assalt al Narcís Sala!


Els arlequinats s'enfronten aquest diumenge al Sant Andreu, en un duel que marcarà el futur de les aspiracions d'ambdós equips.

El líder de la categoria el Sabadell, visita aquest diumenge un camp complicat com és el Narcís Sala, on els andreuencs només han perdut un partit en tota la temporada. El partit serà molt important pels objectius dels andreuencs i vallesans, ja que el club quadribarrat tan sols es troba a un punt del play-off d'ascens i una derrota en aquestes alçades podria deixar l'equip dirigit pel tècnic Natxo González tocat per afrontar les últimes 5 jornades. D'altra banda els arlequinats en cas d'aconseguir la victòria suposaria un cop sobre la taula, mentre que una derrota segurament suposaria perdre els 3 punts d'avantatge que actualment té respecte el segon classificat.



Llista de convocats UE Sant Andreu - CE Sabadell:


1. David De Navas, 13. Oriol Torres, 4. Pep Pagès, 5. Agustín Fernández, 3. David Bermudo, 2. Chapi Arnau, 17. Toni Lao, 19. Mikel Azparren, 10. Juvenal Edjogo, 11. Eneko Fernández, 18. Alberto Manga, 21. Fito Miranda, 12, Juanjo CIércoles, 9. Joaquín Rodríguez, 22. Marc Fernández, 15. Hiroshi Ibusuki i 20. Isaac Cuenca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada