dilluns, 21 de març del 2011

Segona ensopegada consecutiva


Fotografia: www.arlekinats.com

El Centre d'Esports Sabadell desaprofita l'ocasió de tornar a ser líder i acaba la jornada com ha tercer classificat. Tot i així els homes de Lluís Carreras només estan a un punt del líder (el Badalona), i han augmentat la distància amb el cinquè classificat respecte a l'anterior setmana.

La ciutat ha respòs amb una molt bona entrada a l'estadi (la millor de la temporada), abans de l'inici de l'encontre però s'ha fet un minut de silenci en motiu de les víctimes del Japó.

Un cop ha sonat el xiulet inicial i el partit s'ha posat en marxa, el Sabadell ha començat jugant força bé i ha tingut alguna ocasió per avançar-se, primer ho ha provat Juvenal des del corner (intentant un gol olímpic) i al minut 14 Hiroshi ha xutat un xic desviat. Poc a poc però els alacantins han anat guanyant terreny al Sabadell i han pogut marcar en més d'una ocasió, per exemple quan Cases ha provat sort des de la frontal. Quan millor estava jugant l'Oriola i més controlat tenia el partit, ha arribat el gol arlequinat. Ha estat al minut 39 quan el pitxitxi japonès del Sabadell ha rematat amb una espectacular volea, un corner executat per Juvenal. Amb aquesta gerra d'aigua freda pels escorpins s'ha arribat a mitja part.

L'alegria dels més de 5.000 aficionats que s'han reunit a la Nova Creu Alta, ha durat poca estona ja que al minut 4 de la represa l'Oriola ha aconseguit empatar. Sergio Molina ha picat una falta, però tot i que la pilota no l'ha desviat ningú ha acabat despistant a De Navas i entrant a la porteria local. La destrempada general ha pogut ser cosa d'un minuts, però per fortuna dels Oriolans en la següent jugada una rematada de Juanje s'ha estavellat al travesser. A partir d'aquí ni el Sabadell ni l'Oriola no han pogut acabar de materialitzar les ocasions que han tingut i per tant el marcador de la Creu Alta no s'ha tornat a moure.

Així doncs, la parròquia arlequinada s'ha quedat sense veure el Sabadell sumar 3 punts i d'aquesta forma els arlequinats només sumen una victòria a la Nova Creu Alta dels 6 partits disputats a la Nova Creu Alta durant el 2011.


FITXA TÈCNICA

Centre d'Esports Sabadell: De Navas, Toni Lao, Mikel Azparren, Agustín, Álex Ruíz, Juanjo, Juvenal (Robles, 56'), 'Fito' (Manga, 72'), Raúl Rodríguez (Eneko, 63'), Marc Fernández i Hiroshi.
Orihuela Club de Fútbol: Yelco, Juanma, Benja, Carmelo, Arturo, Samu, Sergio Molina, Matías ('Villa', 76'), Eldín, Cases i Florian (Garavano, 90').
Àrbitre: Daniel Cardona Santana (col·legi canari). Ha amonestat el local Manga (89') i el visitant Carmelo (82').
Gols: 1-0, Hiroshi (39'); 1-1, Sergio Molina (49').
Incidències: 5.500 espectadors a la Nova Creu Alta, la millor entrada de la temporada. S'ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes de la tragèdia del Japó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada