diumenge, 27 de març del 2011

El Sabadell torna a ser líder!



El Centre d'Esports Sabadell culmina la remuntada al temps de descompte, i torna ha liderar el grup III de la segona divisió b. La Grama ha perdut una bona ocasió per sumar i retallar distàncies al Benidorm,equip que marca la salvació.

El partit ha començat molt bé pels interessos arlequinats, i és que des d'un primer moment els homes de Lluís Carreras han agafat el control del partit i han tingut múltiples ocasions per obri r el marcador. Primer ho ha provat el migcampista Robles, però el seu remat ha sortit desviat. Hiroshi ha estat el següent en intentar-ho però tampoc ha pogut materialitzarl'ocasió. Per últim un remat de Marc ha sortit fregant al pal, després d'una excel·lent jugada. La Gramenet per la seva banda no ha creat gaire perill i només s'ha aproximat amb un remat del ex-arlequinat Cazorla, que no ha donat gaires problemes a De Navas. Amb el 0-0 s'ha arribat als vestidors, tot i que el Sabadell fins el moment estava jugant força millor.

A l'inici de la segona part però, ha canviat completament el rumb del partit, i ha estat al minut 5, quan Ferran Vila ha rematat sense cap oposició una centrada de Joaquín García, que servia per "obrir la llauna" i avançar l'equip de Santa Coloma. Els arlequinats en comptés de respondre i anar a buscar l'empat han passat uns minuts força complicats amb molt desordre al mig del camp. Això ha començat a canviar quan el tècnic del Sabadell ha començat ha moure la banqueta.

Final èpic, aquest seria el qualificatiu dels últims 10 minuts del partit , on s'ha vist que no només estaven en joc 3 punts. Els homes de Lluís Carreras han sabut donar la volta al marcador en el tram més complicat del partit i quan s'havien quedat amb un jugador menys. Així el Sabadell ha pogut empatar al minut 81 amb un gol de Fito i capgirar el marcador al minut 91 per mitjà de Joaquín Rodríguez que ha retornat als terrenys de joc després de molt temps lesionat. El deliri entre els més de 300 aficionats arlequinats desplaçats a Can Peixauet ha acabat d'esclatar quan l'àrbitre del partit ha xiulat el final.

El Centre d'Esports així, al final de la jornada 31 recupera el liderat i es situa amb 54 punts, un més que el segon classificat, el Badalona.

Fitxa del partit
Municipal de Santa Coloma, 700 espectadors (350 arlequinats).

Gramanet: Barragán, Santos, Canelada, Bustillo, Cazorla, Guille, Joaquín, Vila (Alcaraz, 8´), Toni (Pradas, 71´), Pedro i Postigo (Miralles, 79´).

CE Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Agustín, Mikel Azparren, Toni Lao, Juanjo, Juvenal, Robles (Fito, 57´), Eneko (Raúl Rodríguez, 72´), Marc Fernández i Hiroshi (Joaquín, 64´).

Gols: 1-0 Vila (50´), 1-1 Fito (80´) i 1-2 Joaquín (91´).

Àrbitre: Suberbiola Zúñiga ha amonestat als locals Guille, Canelada, Barragán i Joaquín; i als visitants Toni Lao, Joaquín, Marc Fernández i Juanjo. Ha expulsat al visitant Azparren amb vermella directa (59´) i al local Canelada per dues targetes grogues (82´).

Vídeo de l'afició del Sabadell cantant als últims moments del partit:
http://www.youtube.com/watch?v=pcM8tYGSQTc&feature=channel_video_title

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada