diumenge, 13 de març del 2011

Mantenir el liderat!



El Centre d'Esports Sabadell, afronta el primer partit com a líder de la Segona Divisió b després de 10 anys. Els arlequinats tindran la baixa molt important d'Isaac Cuenca, lesionat en l'anterior jornada a Son Bibiloni. Els riberencs arriben a la Nova Creu Alta amb una ratxa de 8 partits sense perdre.

El pròxim partit del Sabadell no només serà atractiu per veure si els homes de Lluís Carreras són capaços de mantenir el liderat més d'una jornada, sinó que es veurà segurament els 2 equips que juguen millor al futbol en el grup III de la categoria. I és que ambdós conjunts se'ls està qualificant constantment per fer una aposta directa pel futbol, i deixar de banda el típic joc més rocós que sovint es veu a la segona b.

Històricament els partits a la Creu Alta entre arlequinats i riberencs han estat força igualats, ja que de les 11 vegades que s'han enfrontat a segona b, 5 cops han vençut els saballuts , i 4 l'Hospitalet. L'últim precedent és el de la temporada 2007-2008 en la que el Sabadell, llavors dirigit per Ramon Moya va vèncer per 3-0 a un Hospi que acabaria baixant a tercera divisió.

En el capítol de lesionats, Lluís Carreras no podrà comptar amb: Isaac Cuenca, que estarà entre dues i tres setmanes de baixa, Puigdollers que segueix amb la seva recuperació, i Bermudo i Joaquín que tampoc podran jugar però segurament rebran l'alta la setmana vinent. Per part de l'Hospi, Miguel Alvarez no podrà comptar amb el golejador Eloi Fontanella, per acumulació de tarjetes.

Llista de convocat per Lluís Carreras:

1. De Navas, 2. Chapi, 4. Pep Pagès, 5. Agustín, 6. Robles, 7. Raul, 10. Juvenal, 11. Eneko, 12. Juanjo, 13. Oriol, 14. Alex, 15. Hiroshi, 17. Toni Lao, 18. Manga, 19. Azparren, 21. Fito i 22. Marc Fdez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada