dimarts, 1 de febrer del 2011

C.E.Sabadell 1-0 Benidorm



El Centre d'Esports Sabadell va imposar-se al Benidorm Club de Futbol amb un gol mol matiner de l'internacional japonès Ibusuki Hiroshi a la Nova Creu Alta.
A partir d'aquí el Sabadell va continuar dominant però va veure com les oportunitats d'incrementar el marcador per part de Fito, Marc i altre cop Hiroshi no es veien realitzades. A l'equador de la primera part el ritme del partit va decaure una mica i el Benidorm va despertar una mica però sense fer patir gaire la porteria de De Navas.
A la represa el conjunt de la Marina Baixa ha seguit encomanant als homes de Lluís Carreras un ritme baix de partit, però no han acabat de materialitzar les ocasions. Amb el pas dels minuts, el Benidorm ha tingut d'obrir espais per intentar empatar, i això ho ha aprofitat el Sabadell per mitjà d'Eneko primer i Marc després per intentar sentenciar, tot i que finalment el marcador ja no s'ha mogut.

Destacar la presència d'un grup de tabalers durant l'encontre que ha animat bona part del partit al conjunt arlequinat i han generat força ambient a la graderia de l'estadi.

Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 2100 espectadors.

CE Sabadell: De Navas, Chapi, Mikel, Toni, Bermudo, Juanjo, Robles (Juvenal, 70´), Fito (Eneko, 54´), Marc Fernández, Cuenca (Àlex Ruiz, 90´) i Hiroshi.

Benidorm: Oscar, Valero, Víctor Albalat (Guerra, 70´), Carrasco, Gil, Tito, Pablo García, Agulló, Cubillas, Chupe i Luis Doménech.

Gol<: 1-0 Hiroshi (2´).

Àrbitre: Pulido Santana ha amonestat als locals Azparren, Juanjo, Hiroshi i Marc; i als visitants Gil i Valero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada