divendres, 25 de febrer del 2011

C.E.Sabadell - C.F.Gandía


El Centre d'Esports Sabadell s'enfrontarà el pròxim diumenge a les 5 de la tarda al Gandia, l'equip de la capital de la Safor, que fa quatre partits que no coneix la derrota.

Vicente Medina entrenador dels valencians ha aconseguit que el Gandia sigui un dels 4 únics equips que ha guanyat el Sabadell aquest any. Tot i que el Gandia ha pujat aquesta temporada, està realitzant una campanya molt envejable ja que no està patint en excés per salvar la categoria, objectiu principal de l'equip aquest any.

Les lesions estant siguen el principal maldecap per l'entrenador arlequinat Lluís Carreras durant la temporada, i aquesta jornada tampoc se n'ha salvat, concretament seran 5 els jugadors que no estaran disponibles per jugar contra el Gandia: Robles (per sanció), Manga, Joaquín, Bermudo i Puigdollers. Aquest últim ha passat aquesta setmana per el quiròfan degut a les molèsties que arrossega al menisc des de fa 6 setmanes. Després d'iniciar un tractament conservador per tal de recuperar-se més ràpidament, la lesió no ha minvat i per tant ha hagut d'operar-se.

La directiva del Sabadell ha tornat ha baixat el preu de les entrades anticipades a 10€ per tal de fomentar l'assistència de públic i per tant que l'afició arlequinada faci caliu a l'estadi creualtenc, ja que això serà molt important per tal d'acabar completant l'objectiu de jugar els play-off d'ascens.
Des de la Grada Jove - La Força Arlekinada també us animem a vindre a l'estadi el diumenge, i avancem que tenim preparada una pancarta per mostrar el nostre recolzament als jugadors d'aquest equip, que esperem que ens faci somiar fins a final de temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada