dijous, 27 de gener del 2011

C.E.Sabadell - Benidorm


El proper diumenge dia 30 de gener es disputarà a la Nova Creu Alta el partit corresponent a la jornada 23, així el Centre d'Esports rebrà el Benidorm Club de Futbol en directe per Televisió de Catalunya.
Es tracta d'un partit molt important pels homes de Lluís Carreras ja que fa tres partits que no aconsegueixen la victòria (un de copa federació, i dos de lliga)i han de tornar a sumar de tres en tres si volen continuar en zona de play-off d'ascens a segona divisió.
Es tractarà també d'un partit força complicat ja que històricament el Benidorm ha estat un rival incòmode. L'equip de la Marina Baixa ha guanyat 4 vegades de les 9 que ha visitat l'estadi creualtenc, dues d'elles en les dues últimes temporades.
Els valencians però tindran baixes importants com la d'Ocaña i la del golejador Yahvé, per part del Sabadell s'ha confirmat que Agustín, Manga, Joaquín i Puigdollers tampoc podràn disputar el partit.

Jugadors convocats per Carreras:
1. De Navas, 2. Chapi, 3. Bermudo, 6. Robles, 7. Raul, 10. Juvenal, 11. Eneko, 12. Juanjo, 13. Oriol, 14. Alex, 15. Hiroshi, 17. Toni Lao, 19. Azparren, 20. Isaac Cuenca, 21. Fito i 22. Marc Fdez.

El partit començarà a les 5 de la tarda i els preus són els següents:

General: 15 euros
Jubilats i Juvenil: 10 euros
Tribuna: 30 euros
Menors 12 anys: entrada gratuïta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada