dijous, 20 de gener del 2011

E.F. Montcada 3-2 C.E. Sabadell

La primera jugada de les rivals, va ser ja un mal presagi per al partit. Ens robaven una bola a la frontal de l'àrea i s'encaixava, de perfecta vaselina, el 1-0 en el minut 4. Amb l'equip encara noquejat, al minut 8, en un córner olímpic ens estavellaven una bola al pal. El Sabadell despertava i encara que al quart d'hora les de vermell van tenir un u contra u amb Laura Segura, aquesta va ser més hàbil i es va quedar la bola. Desprès, als vint minuts, Kosy va engaltar un fort xut des de fora de l'àrea per marcar el 1-1 per tota l'esquadra en un gol aplaudit per tota la grada. El partit llavors va entrar en una fase de domini altern i si bé l'àrbitre no va veure un clar penal per màns de les de Montcada, a la següent jugada Arantxa, de tir creuat, va estar a punt de marcar. No seria fins a la mitja hora de joc, que Laura aturaria un xut duríssim, treia ràpid de porteria, i Carla Ucero feia una passada interior que Arantxa deixava passar i Carla López, sola davant la portera, definia perfectament. 1-2 i desprès només un xut innocent de Ucero davant un equip local desarborat, tancaven la primera part.

La segona part, tot va canviar. Ja al minut 49, en la primera jugada de perill de les de vermell, una gran combinació acabava amb una jugada impressionant i un 2 contra 1 en el que Segura no va poder fer res. El CE Sabadell patia i no se li veia capacitat de reacció, molt lligades per les jugadores de Can Sant Joan i fins el minut 61 no podia deslliurar-se de la pressió i aconseguir xutar a porta, amb una Carla Ucero molt guerrillera i una Kosy que va estavellar al travesser una falta. Llavors també es va sumar a acabar les jugades Gisela, amb tres xuts quasi consecutius, un d'ells de falta i el domini tornava a ser arlequinat. Però qui perdona ho paga i al minut 82, en una errada en la jugada del fora de joc, una de les davanteres rivals va treure petroli marcant el definitiu 3-2. I a partir d'allà, tot van ser presses. Kosy per dues vegades, Gisela una altre i Judith, aquesta al minut 93 i en fora de joc, van tenir opcions, però l'equip rival es va defensar perfectament. La nota positiva, va ser el debut de la juvenil María Grossi en el primer equip, una mitja-punta que va acreditar maneres, habilitat i qualitats en els 25 minuts que va estar sobre el camp. La negativa, és que és la cinquena derrota consecutiva i l'equip comença a tenir que mirar la zona baixa de la taula.

CE Sabadell: Segura, Yaiza, Silvia, Kosy, Gisela, Tania, Carla Ucero, Carla López, Peque, Romero i Arantxa. També van jugar: Cèlia, Judith, Mélody i María Grossi.

Gols: 1-0 (min.4), 1-1 Kosy (min.18), 1-2 Carla López (min.31), 2-2 (min.49), 3-2 (min.82).

Estadi: Municipal de Can Sant Joan, Montcada i Reixac (250 espectadors).